Inloggen

Voorgerecht

Tempurabeslag / Panko met kip/ garnalen / zoete aardappel
spinazie-met-pindasoep

Spinazie met pindasoep

5 van 5 5 Minuten 1

Deze wokschotel met pindasoep is een heerlijk gerecht om bij verschillende menu’s te serveren. In de Aziatische keuken leent dit gerecht zich uitstekend. Als tussengerecht bij een menu. Als bijgerecht...

Bekijk het recept

Groene-kruidenmosterd, honing dressing
Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei

Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei

5 van 5 4 Minuten 4

Deze wonton ravioli kun je maken met diverse vullingen. Denk aan zalm , gehakte gamba’s, mousses van kipfilet, groenten etc. De velletjes lenen zich erg goed voor diverse vormen en...

Bekijk het recept

Tomatendressing van verse tomaat

Tomatendressing van verse tomaat

4.5 van 5 8

Een heerlijke karaktervolle tomatendressing om te serveren bij visgerechten en bij salades en rauwkost.

Bekijk het recept

Rode koolsalade met frambozenazijn, Ratte aardappel, spekjes en chorizo

Rode koolsalade met frambozenazijn, Ratte aardappel, spekjes en chorizo

5 van 5 20 Minuten 4

Frisse herfstsalade met als basis rodekool, Franse aardappel, chorizo, rode ui, en frambozenmosterddressing

Bekijk het recept

Gepofte groenten uit de oven

Gepofte groenten uit de oven

5 van 5 45 Minuten 4

Dit groenten gerecht is puur en zuiver van smaak. Lekker om te serveren als zelfstandig gerecht . Ook lekker bij vis of BBQ.

Bekijk het recept

Gebakken zeewolf met een paprikasaus en tapenade van olijf en tomaat
Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel

5 van 5 15 Minuten 4

Dit is een leuk voorgerecht om een feestelijk menu mee te beginnen. Het is origineel en makkelijk voor te bereiden.

Bekijk het recept

Hartige wafels uit Frankrijk
Gepocheerd ei / Gebakken - gepocheerde eieren met mosterd saus
Gremolata van zeekraal of peterselie

Gremolata van zeekraal of peterselie

5 van 5 10 Minuten

Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...

Bekijk het recept

Gebakken meloen met een fondue van rode paprika en rauwe ham
Fazantenstoofpot met portobello en truffel
Gefrituurde salie

Gefrituurde salie

4.5 van 5

Bekijk het recept

Ceasar Salade

Ceasar Salade

5 van 5

Bekijk het recept

Carpaccio van gerookte ribeye met een avocadocreme met basilicum
Carpaccio bonbons

Carpaccio bonbons

0 van 5

Bekijk het recept

Camembertsalade

Camembertsalade

0 van 5

Bekijk het recept

Bonbon van carpaccio met een aardappelsalade
Bakken van coquilles Saint-Jacques
Avocadomousse met scampi’s, komkommer en op de huid gebakken schelvis/dorade.