Inloggen

Recept Soort Visgerecht

Visgerecht

Courgette gevuld met Zalmmousse

Courgette gevuld met Zalmmousse

0 van 5 15 Minuten 4

Leuk gerecht om als voorgerecht te serveren. Maar ook heerlijk als hoofdgerecht met als extra garnituur rijst met groenten of verse pasta met een mooie dressing.

Bekijk het recept

Lieu noir / Zwarte baars in een jasje van Panko

Lieu noir / Zwarte baars in een jasje van Panko

0 van 5 15 Minuten 4

Lieu noir ofwel zwarte baars is een zoutwatervis die in de Atlantische oceaan voorkomt. In midden Frankrijk staat deze stevige vis regelmatig op de kaart in diverse restaurants. Bakken van...

Bekijk het recept

Tramezzini sandwich met doradefilet en avocadocrème
Groene-kruidenmosterd, honing dressing
eenpansmaaltijd

Japanse Ramen met Ramen ei

5 van 5 6 Minuten 8

Wie houdt er niet van een heerlijke kom ramen? Deze Japanse noedelsoep is het lekkerst met een gemarineerd eitje als topping. Zó maak je de perfecte ramen eieren. Vergis je...

Bekijk het recept

Zeebaars op de huid gebakken met fijne groenten en zoete aardappel
Roos van verse zalm uit de oven

Roos van verse zalm uit de oven

5 van 5 10 Minuten 4

Deze vorm van bereiden vergt niet veel ervaring. Bij dit gerecht kun je ook een beurre blanc saus maken.

Bekijk het recept

Op de huid gebakken roodbaars of zalmfilet

Op de huid gebakken roodbaars of zalmfilet

5 van 5 9 Minuten 4

Op de huid gebakken vis een speciale techniek die je makkelijk thuis kunt toepassen.

Bekijk het recept

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus

5 van 5 10 Minuten 4

Rogvleugel is een vissoort die zeer fijn van smaak is. De structuur van lange vezels zijn typerend voor deze zalige vis.

Bekijk het recept

Gebakken zeewolf met een paprikasaus en tapenade van olijf en tomaat
Roodlof of witlof met een gerookte forelsalade / Spaanse Tapas
Ravioli vulling met gamba's, verse gember, zeekraal, gedroogde tomaten
Gremolata van zeekraal of peterselie

Gremolata van zeekraal of peterselie

5 van 5 10 Minuten

Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...

Bekijk het recept

Gebakken roodbaarsfilet

Gebakken roodbaarsfilet

4.8 van 5

Roodbaars filet is een van mijn favorieten vissoorten om mee te werken. Deze Middellandse zeevis is mooi van structuur en stevig. Mijn techniek is om altijd eerst de roodbaars op...

Bekijk het recept

Gefrituurde salie

Gefrituurde salie

4.5 van 5

Bekijk het recept

Ceviche van zeeduivel met een getomateerde groentenbouillon en kappertjes
Brandade van aardappel met roodbaars en rucola
Bouillabaisse a la Marseille
Biologische zalm op Scandinavische wijze met roggebrood