Visgerecht

Courgette gevuld met Zalmmousse
Leuk gerecht om als voorgerecht te serveren. Maar ook heerlijk als hoofdgerecht met als extra garnituur rijst met groenten of verse pasta met een mooie dressing.

Lieu noir / Zwarte baars in een jasje van Panko
Lieu noir ofwel zwarte baars is een zoutwatervis die in de Atlantische oceaan voorkomt. In midden Frankrijk staat deze stevige vis regelmatig op de kaart in diverse restaurants. Bakken van...

Tramezzini sandwich met doradefilet en avocadocrème

Japanse Ramen met Ramen ei
Wie houdt er niet van een heerlijke kom ramen? Deze Japanse noedelsoep is het lekkerst met een gemarineerd eitje als topping. Zó maak je de perfecte ramen eieren. Vergis je...

Zeebaars op de huid gebakken met fijne groenten en zoete aardappel

Roos van verse zalm uit de oven
Deze vorm van bereiden vergt niet veel ervaring. Bij dit gerecht kun je ook een beurre blanc saus maken.

Op de huid gebakken roodbaars of zalmfilet
Op de huid gebakken vis een speciale techniek die je makkelijk thuis kunt toepassen.

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus
Rogvleugel is een vissoort die zeer fijn van smaak is. De structuur van lange vezels zijn typerend voor deze zalige vis.

Gebakken zeewolf met een paprikasaus en tapenade van olijf en tomaat

Ravioli vulling met gamba’s, verse gember, zeekraal, gedroogde tomaten

Gremolata van zeekraal of peterselie
Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...

Gebakken roodbaarsfilet
Roodbaars filet is een van mijn favorieten vissoorten om mee te werken. Deze Middellandse zeevis is mooi van structuur en stevig. Mijn techniek is om altijd eerst de roodbaars op...

Gefrituurde salie

Bouillabaisse a la Marseille
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Recept Soorten & Categorieën
Landen thema
Ingrediënten
Menu gang
- Recent
- Populair
- Random