Patisserie

Panacotta met vanille en rood fruit
Panacotta is een bekend Italiaans dessert Het betekend eigenlijk gekookte room. Makkelijk om te maken. Er is eigenlijk 1 punt waar je op dient te letten, en dat is regelmatig...

Vruchtenmousse
Deze vulling is ook goed toe te passen in een vruchten moussetaart of charlotte.


Appelstroop zelfgemaakt
In het kader van restverwerking, kun je van de schillen en klokhuis met pitjes een mooie appelstroop zelf maken. Deze basis kun je gebruiken om een appeltaart te voorzien van...

Oliebollen
Oliebollen zijn een bolvormig gefrituurd gistdeeg gerecht uit de Lage Landen. Ze worden in Nederland traditioneel gegeten op oudejaarsavond. Ook worden ze het hele jaar door op kermissen in Nederland...

Chocolade ganache
Een vulling om op te spuiten of te gebruiken voor bonbons. Je kunt deze ganache verrijken door er enkel druppels likeur aan toe te voegen of gemalen hazelnoot amandel, hazelnootpasta,...

Moelleux au chocolat | Lava cake
Moelleux au chocolat of wel lava-cakje genoemd is een echt Frans dessert.

Tuille (dakpan) beslag of Oublie beslag
Om zelfgemaakte oubliebakjes te maken om ijs of een ander dessert in te maken of te serveren. We hebben hier een mooi recept om dit te bereiden. Maak het beslag...

Chocolademousse zonder slagroom


Zweedse Zomertaart
Deze Zweedse taart bestaat uit twee lagen cake met eiwit dit op elkaar worden gestapeld, met daartussen in slagroom met rood fruit. Hiervan kun je vierkante stukken snijden. Je kunt ze...

Suikerdeeg als fond / bodem voor klein gebak of vruchten taarten

Kapsel voor een taart

Chocolade crumble met koekkruiden
Deze crumble kun je als decoratie gebruiken bij desserts, taarten of gebak. Het is zeer decoratief. Je kunt het ook als ‘aarde’ gebruiken als je bloempotjes gebruikt om een dessert...

Chocoladetaart ‘De Paris’

Chocoladeplak


Chocolade streuzel / strooisel

Chocolade glaçage

Chocolade brownie

Cantuci alla mandorla

Bloempotje met zoete lekkernijen

Brownies populair
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!
