Inloggen

Diner

Groene-kruidenmosterd, honing dressing
Japanse Ramen met Ramen ei

Japanse Ramen met Ramen ei

5 van 5 6 Minuten 8

Wie houdt er niet van een heerlijke kom ramen? Deze Japanse noedelsoep is het lekkerst met een gemarineerd eitje als topping. Zó maak je de perfecte ramen eieren. Vergis je...

Bekijk het recept

Zeebaars op de huid gebakken met fijne groenten en zoete aardappel
Roos van verse zalm uit de oven

Roos van verse zalm uit de oven

5 van 5 10 Minuten 4

Deze vorm van bereiden vergt niet veel ervaring. Bij dit gerecht kun je ook een beurre blanc saus maken.

Bekijk het recept

Moelleux au chocolat | Lava cake

Moelleux au chocolat | Lava cake

5 van 5 9 Minuten 1

Moelleux au chocolat of wel lava-cakje genoemd is een echt Frans dessert.

Bekijk het recept

Op de huid gebakken roodbaars

Op de huid gebakken roodbaars

5 van 5 9 Minuten 4

Op de huid gebakken vis een speciale techniek die je makkelijk thuis kunt toepassen.

Bekijk het recept

Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei

Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei

5 van 5 4 Minuten 4

Deze wonton ravioli kun je maken met diverse vullingen. Denk aan zalm , gehakte gamba’s, mousses van kipfilet, groenten etc. De velletjes lenen zich erg goed voor diverse vormen en...

Bekijk het recept

Verse groentenbouillon

Verse groentenbouillon

5 van 5 60 Minuten 1 liter

Wat is er lekkerder dan je eigen gemaakte groentenbouillon. Inderdaad helemaal niets.

Bekijk het recept

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode - eerst in de oven daarna bakken

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode – eerst in de oven daarna bakken

5 van 5 30 Minuten 4

Reverse sear methode van garen Denk je het te weten hoe je een biefstuk kunt bakken. Bakken in de pan en dan afgaren in de oven. Dan komt de volgende...

Bekijk het recept

Tomatendressing van verse tomaat

Tomatendressing van verse tomaat

4.5 van 5 8

Een heerlijke karaktervolle tomatendressing om te serveren bij visgerechten en bij salades en rauwkost.

Bekijk het recept

Italiaanse  lasagne met runder gehakt en tomatensaus
Pompoen slierten gemarineerd in zoet-zuur-kerrie
Ravioli vulling met gamba's, verse gember, zeekraal, gedroogde tomaten
Verse Pasta

Verse Pasta

5 van 5 9 Minuten 1

Bekijk het recept

Salsa Bois Boudran

Salsa Bois Boudran

5 van 5

Bekijk het recept

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

5 van 5 20 Minuten 1 pan

Een eeuwenoud recept van Italiaanse komaf. Heerlijk als makkelijke maaltijd en voedzaam. Combineren met gemengde salade en Parmezaanse Pardano.

Bekijk het recept

'Le Capeline' Frans bergvarken

‘Le Capeline’ Frans bergvarken

5 van 5 15 Minuten 1

De Capelin varkens krijgen Franse granen en kastanjes gevoerd uit de regio Auvergne. Ze leven in groepen op stro. De kastanjes, granen, de ruimte en de rust zorgen voor een...

Bekijk het recept

Gremolata van zeekraal of peterselie

Gremolata van zeekraal of peterselie

5 van 5 10 Minuten

Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...

Bekijk het recept

Gegaarde Wildzwijns-nek / -wangen
Gebraden wilde duif met sherry - xeres jus
Gebraden kalfs-ribeye in en uit de oven
Video met Picada recepten zonder geluid

Video met Picada recepten zonder geluid

4.8 van 5

https://gezondekookles.nl/video/Zegro.mp4

Bekijk het recept

Bolognesesaus

Bolognesesaus

5 van 5 60 Minuten 1

Bekijk het recept

Dille mosterdsaus op basis van yoghurt
Daging rendang op grootmoeders wijze
Chipolata bavarois

Chipolata bavarois

5 van 5

De foto wijkt af van het originele recept.

Bekijk het recept

Bonne femme groentengarnituur

Bonne femme groentengarnituur

0 van 5

Bekijk het recept