Diner

Zadencrackers
Dit gezonde recept van zadencrackers is leuk en eenvoudig te maken. Deze crackers kun je bij verschillende gerechten en momenten van de dag gebruiken. Je kunt het als crunch op...

Citrus tuille Pavoni mal
100 gram eiwit 50 gram boter 80 gram bloem 10 gram limoen zeste groene kleur Ingredienten mengen 150 graden Celsius 7-8 minuten Voorzichtig verwijderen

Linzen op Franse wijze
De gerechten en recepten vindt je op deze website welke gemaakt zijn zonder het gebruik van kunstmatige toevoegingen. Je vindt er geen pakjes of zakjes of halffabricaten. De recepten zijn...

Dillkött – Zweedse specialiteit
De combinatie van zoet, zout en zuur is gebruikelijk in de traditionele Zweedse ‘husmanskost’ Dat zijn gerechten die dagelijks gegeten worden. Om een goed smaakmengsel te maken gebruiken witte azijn,...

Vlierbessenbloesemboter
Begin mei als de bloesem van de vlierbesstruik gaat bloeien ruikt het heerlijk. Deze smaakvolle bloesem kun je voor meerdere doeleinden toepassen. Ook om vlierbessenbloesemboter mee te maken en als...

Glaçage van chocolade
Een glaçage is een glimmend laagje van vruchtensap of chocolade waarin glucosestroop is verwerkt en gelatine. In dit recept is chocoladecouverture en cacaopoeder verwerkt. Vergeet de glaçage niet te zeven...

Filodeeg met dragonblaadjes
Heel eenvoudig en makkelijk te maken en te bewaren. Deze heerlijke crunch om bij verschillende gerechten te serveren of zomaar even voor de hartige trek een paar stukjes van deze...

Zoete aardappel frites
Zoete aardappel is een knolgewas welke geen zetmeel bevat. Het is licht zoet van smaak en past bij veel gerechten. je kunt het frituren, bakken in de pan of in...

Franse uiensoep
Franse uiensoep Deze klassieke Franse uiensoep mag niet in je kookboek ontbreken. De bereiding is leuk om te doen en niet moeilijk. Volg de stappen en je tovert in een...

Aardappelsouflee
Dit klassieke gerecht kom je niet veel tegen. Het is luchtig en makkelijk te verwarmen als het van te voren maakt. Het souffleert dan niet meer. Op zich is dat...

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp
Dit gerecht is leuk als hapje tussendoor of bij een buffet. je kunt het goed voorbereiden en in de oven verwarmen vlak voordat je het serveert.

Macarons de Paris
Macarons zijn luxe petit fours. Je mag ze zeker geen koekjes noemen. Daar zijn deze Franse lekkernij te delicaat voor. Als je ze niet zelf maakt, koop ze dan bij...

Bloemkoolpuree
Deze puree van bloemkool is smakelijk bereidt. Door toevoeging van ui en knoflook en de bereiding in weinig vocht komt de smaak extra goed tot zijn recht.

Courgette gevuld met Zalmmousse
Leuk gerecht om als voorgerecht te serveren. Maar ook heerlijk als hoofdgerecht met als extra garnituur rijst met groenten of verse pasta met een mooie dressing.

Tramezzini sandwich met doradefilet en avocadocrème

Tempurabeslag / Panko met kip/ garnalen / zoete aardappel

Spinazie met pindasoep
Deze wokschotel met pindasoep is een heerlijk gerecht om bij verschillende menu’s te serveren. In de Aziatische keuken leent dit gerecht zich uitstekend. Als tussengerecht bij een menu. Als bijgerecht...

Japanse Ramen met Ramen ei
Wie houdt er niet van een heerlijke kom ramen? Deze Japanse noedelsoep is het lekkerst met een gemarineerd eitje als topping. Zó maak je de perfecte ramen eieren. Vergis je...

Zeebaars op de huid gebakken met fijne groenten en zoete aardappel

Roos van verse zalm uit de oven
Deze vorm van bereiden vergt niet veel ervaring. Bij dit gerecht kun je ook een beurre blanc saus maken.

Moelleux au chocolat | Lava cake
Moelleux au chocolat of wel lava-cakje genoemd is een echt Frans dessert.

Op de huid gebakken roodbaars of zalmfilet
Op de huid gebakken vis een speciale techniek die je makkelijk thuis kunt toepassen.

Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei
Deze wonton ravioli kun je maken met diverse vullingen. Denk aan zalm , gehakte gamba’s, mousses van kipfilet, groenten etc. De velletjes lenen zich erg goed voor diverse vormen en...

Verse groentenbouillon
Wat is er lekkerder dan je eigen gemaakte groentenbouillon. Inderdaad helemaal niets.

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode – eerst in de oven daarna bakken
Reverse sear methode van garen Denk je het te weten hoe je een biefstuk kunt bakken. Bakken in de pan en dan afgaren in de oven. Dan komt de volgende...
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Recept Soorten & Categorieën
Landen thema
Ingrediënten
Menu gang
Wanneer was er nieuws?
M | D | W | D | V | Z | Z |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |