Bijgerecht

Salade met geitenkaas, frambozen & walnoot
Deze frisse salade is ook lekker als lunch gerecht.

Zoete aardappel frites
Zoete aardappel is een knolgewas welke geen zetmeel bevat. Het is licht zoet van smaak en past bij veel gerechten. je kunt het frituren, bakken in de pan of in...

Franse uiensoep
Franse uiensoep Deze klassieke Franse uiensoep mag niet in je kookboek ontbreken. De bereiding is leuk om te doen en niet moeilijk. Volg de stappen en je tovert in een...

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp
Dit gerecht is leuk als hapje tussendoor of bij een buffet. je kunt het goed voorbereiden en in de oven verwarmen vlak voordat je het serveert.

Bloemkoolpuree
Deze puree van bloemkool is smakelijk bereidt. Door toevoeging van ui en knoflook en de bereiding in weinig vocht komt de smaak extra goed tot zijn recht.

Courgette gevuld met Zalmmousse
Leuk gerecht om als voorgerecht te serveren. Maar ook heerlijk als hoofdgerecht met als extra garnituur rijst met groenten of verse pasta met een mooie dressing.

Tempurabeslag / Panko met kip/ garnalen / zoete aardappel

Orzo pasta met fijne groenten

Spinazie met pindasoep
Deze wokschotel met pindasoep is een heerlijk gerecht om bij verschillende menu’s te serveren. In de Aziatische keuken leent dit gerecht zich uitstekend. Als tussengerecht bij een menu. Als bijgerecht...

Japanse Ramen met Ramen ei
Wie houdt er niet van een heerlijke kom ramen? Deze Japanse noedelsoep is het lekkerst met een gemarineerd eitje als topping. Zó maak je de perfecte ramen eieren. Vergis je...

Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei
Deze wonton ravioli kun je maken met diverse vullingen. Denk aan zalm , gehakte gamba’s, mousses van kipfilet, groenten etc. De velletjes lenen zich erg goed voor diverse vormen en...

Verse groentenbouillon
Wat is er lekkerder dan je eigen gemaakte groentenbouillon. Inderdaad helemaal niets.

Gepofte groenten uit de oven
Dit groenten gerecht is puur en zuiver van smaak. Lekker om te serveren als zelfstandig gerecht . Ook lekker bij vis of BBQ.

Gegrilde groene pepertjes met schapenkaas / Spaanse tapas

Hartige wafels uit Frankrijk

Pompoen slierten gemarineerd in zoet-zuur-kerrie

Portobello met geitenkaas
Dit gerecht is makkelijk te maken en heerlijk als snackje bij de borrel of als voorgerecht

Gevulde eitjes met tonijnsalade

Gremolata van zeekraal of peterselie
Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...

Gegratineerde aardappel

Gefrituurde salie

Frittata di forno
Deze speciale frittata wordt eerst in de pan en daarna in de oven bereidt. Een frittata is een soort omelet die in zeer veel variaties gemaakt kan worden.

Focaccia

Cranberry compôte zelfgemaakt
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!
