
Vruchtenmousse
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 1
- 1
Deze vulling is ook goed toe te passen in een vruchten moussetaart of charlotte.
Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 3 dl vruchtensap
- 150 gram eiwit
- 150 gram slagroom 40 % vet
- 150 gram kristal suiker
- 1/2 dl likeur
- 12 gram blad gelatine
Aan de slag
- Sla de slagroom met 1/3 van de suiker als eerste op en zet deze koel weg.
- Week de gelatine in ruim koud water.
- Breng het vruchtensap tegen de kook met 1/3 van de suiker.
- Los daarna de geweekte gelatine op in de warme vruchtensap.
- Laat het vruchtensap koud worden.
- Sla de eiwitten vetvrij op met 1/3 van de suiker.
- Meng eerst de vruchtensap met de eiwitten en daarna met de slagroom en likeur.
- Doe deze in een vorm of glas.
- Laat het geheel opstijven en garneer het met slagroom en of fruit.
- Deze vulling is ook goed toe te passen in een vruchten moussetaart of charlotte.
- Porties : 8-12
- Klaar in: 40 Minuten
- Menu gang : Dessert, Patisserie
- Recipe Type : DessertPatisserie
- Ingrediënt : FRUIT
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Nog geen reacties.
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.