Deze Spaanse tapas is een vegetarische delicatesse met een vleugje sherry. Je kunt ze vooraf bakken en achteraf warm maken in de oven op 180 graden Celsius gedurende 10 minuten.
Lekker met getoast brood.
Warning: Undefined array key "connect_twitter" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 449
Warning: Undefined array key "connect_googleplus" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 451
Warning: Undefined array key "connect_pinterest" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 452
Warning: Undefined array key "connect_flickr" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 454
Warning: Undefined array key "connect_tiktok" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 456
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Nog geen reacties.
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.