

Saltimbocca van kalfsvlees
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
- Moeilijkheids graad Gevorderd

Stem op recept
- (5 /5)
- 1 rating
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 4 kalfslapjes van 125 gram
- 2 plakjes Seranoham
- 8 blaadjes salie
- 2 eetlepels mascarpone
Aan de slag
- Peper en zout de kalfslapjes licht aan beide kanten
- Smeer er een laagje mascarpone op
- Bedek dit met een plakje seranoham en een paar blaadjes salie
- Rol het vlees op en zet het vast met een prikker
- Bak de rolletjes in een koekenpan met een beetje olie en roomboter
- Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius
- Prik een kernthermometer in het midden van het rolletje en zet de temperatuur op 50 graden Celsius
- Zet het vlees in de oven en haal het eruit als de temperatuur is bereikt
- Ondertussen de pasta en de saus warm maken
- De rolletjes snijden en op de warme pasta serveren en de saus erbij gieten
- Porties : 4
- Klaar in: 40 Minuten
- Menu gang : Pasta, Vleesgerechten
- Recipe Type : DinerPasta
- Ingrediënt : Kalfsvlees, Salie



Over de Chefkok
Gelijksoortige recepten
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Recept Soorten & Categorieën
Landen thema
Ingrediënten
Menu gang
- Recent
- Populair
- Random
Wanneer was er nieuws?
M | D | W | D | V | Z | Z |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Stem op dit recept
1 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk