
Roodlof of witlof met een gerookte forelsalade / Spaanse Tapas
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 8
- 8
- Moeilijkheids graad Beginner
Stem op recept
- (5 /5)
- 1 rating
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 2 stronkjes roodlof of witlof
- 2 gerookte forelfilets
- fijn gesnipperd uitje
- 1 fijn gesneden bosui
- 1/2 rood pepertje fijn gesneden
- 2 eetlepels knoflook mayonaise / Aioli
- 1 eetlepel fijn gehakte peterselie
- 1 augurk zeer fijn gesneden
- peper en zout naar smaak
Aan de slag
- Pluk van de witlof/roodlof de blaadjes eraf en gebruik ze als schuitjes / bootjes om straks de salade er in te doen.
- Meng de ingrediënten door elkaar en breng het geheel op smaak
- Leg de blaadjes roodlof op een schaal en vul ze met de salade
- Garneer het geheel met een takje peterselie en sprenkel er paar druppels limoen overheen
- Porties : 8
- Klaar in: 20 Minuten
- Menu gang : Bijgerecht, Borrelhapje, Tapas, Visgerecht
- Recipe Type : BijgerechtBorrelhapjesSpaanse tapasVisgerecht
- Ingrediënt : Augurk, Augurk, Bosui, Gerookte forelfilet, Peterselie, Piment, Sjalot
Stem op dit recept
1 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk