Inloggen

Roerbakschotel met peultjes – knolselderij – (volkoren)rijst

Roerbakschotel met peultjes - knolselderij - (volkoren)rijst

Roerbakschotel met peultjes – knolselderij – (volkoren)rijst

Roerbakken met geblancheerde groenten.

Roerbakken met geblancheerde groenten.
Blancheren is: Een kookpan opzetten met voldoende water met een snuf zout.
Als het water kookt de groenten 1-2 of 3 minuten laten koken. Als de tijd voorbij is de groenten afgieten en dan als het tijd is in de roerbakpan meebakken.

De sesamzaadje kun je makkelijk roosteren en in voorraad bewaren.

Zet de oven op 160 graden Celsius en neem een platte ovenschaal. Doe hierin het sesamzaad en laat dit gedurende 15 minuten roosteren. Laat het afkoelen en je kunt het in een afgesloten voorraadbus of glazen pot bewaren.

Recept voor de kippenbouillon.

Stem op recept

  • (5 /5)
  • 1 rating

Sociale media

Over de Chefkok