
Rode bieten orzo / parelcouscous salade
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 1
- 1
- Moeilijkheids graad Beginner
Stem op recept
- (5 /5)
- 1 rating
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- Bietencouscous
- 1,2 liter bietensap
- 500 gram parelcouscous
- Salade maken
- 500 gram gekookte rode biet in brunoise
- 100 gram kappertjes heel
- 3 bosui schuin fijn gesneden
- 1 dl mosterddressing zie recept
Aan de slag
- Kook de parelcouscous op een laag vuur in het bietensap tot ze gaar is
- Voeg hier een halve dl olijfolie aan toe en meng dit door elkaar.
- Salade maken: Laat afkoelen en voeg daarbij de ingrediënten
- Breng het geheel op smaak
- Porties : 10
- Klaar in: 45 Minuten
- Menu gang : Salade
- Recipe Type : Pasta gerechtenSalade
Stem op dit recept
1 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Nog geen reacties.
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.