

Pompoen slierten gemarineerd in zoet-zuur-kerrie
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 1
- 1
- Moeilijkheids graad Makkelijk

Stem op recept
- (4.8 /5)
- 2 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 3 dl water
- 300 gram suiker
- 3 dl azijn
- 1/2 theelepeltje zout
- theelepeltje kerriepoeder
- theelepeltje kurkuma
Aan de slag
- Snijd de pompoen in twee delen
- Snijd de pompoen in dunne plakken met een scherp mes of kaasschaaf
- Doe alle ingrediënten in een kookpan en breng het geheel aan de kook. Meng de pompoenslierten in het kookvocht en laat dit 3 minuten zachtjes koken.
- Doe de pompoen en de marinade in een schone wekpot en gebruik deze pompoen in salades en als bijgerecht en garnering
- Porties : Als garnering en salade
- Klaar in: 20 Minuten
- Menu gang : Bijgerecht, Groentegerecht, Vegetarisch
- Recipe Type : BijgerechtDinerGroentegerechtVegetarisch
- Ingrediënt : Azijn natuur, Kerrie, Pompoen, Vaduvan
Stem op dit recept
2 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk