
Op de huid gebakken roodbaars of zalmfilet
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 4
- 4
- Moeilijkheids graad Makkelijk, Professioneel
Op de huid gebakken vis een speciale techniek die je makkelijk thuis kunt toepassen.
Je kunt dit toepassen bij o.a. roodbaars, zeebaars, zalmfilet, doradefilet.
Hieronder lees je hoe dat het beste gaat.
Stem op recept
- (5 /5)
- 1 rating
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 4 roodbaars filets van 120 gram
- peper en zout
- 2 eetlepels druivenpit olie
Aan de slag
- Neem een teflon pan en verwarm deze goed voor en verwarm de oven met hete lucht stand op 160 graden Celsius.
- Bestrooi de filets aan beide kanten met peper en zout. en smeer ze in met de druivenpit olie.
- Als de pan goed heet is leg je de filets in de pan met de velkant omlaag.
- Verschuif de filets NIET!!! En laat ze 1 minuut en 15 seconden op de huid bakken op een hoog vuur.
- Draai ze om en laat ze dan nog 3 seconden bakken en dan direct uit de pan schuiven op een platte RVS schaal
- SERVEREN:
- Als je de filets wilt afgaren, doe je dat in de oven gedurende 8 minuten. Zeebaars die dunner is gedurende 5-6 minuten. Daarna direct serveren en zorg dat je ondertussen de groenten en saus klaar hebt staan.
- Porties : 4
- Klaar in: 15 Minuten
- Menu gang : Visgerecht
- Recipe Type : DinerVisgerechtWalking dinner
- Ingrediënt : Doradefilet, Druivenpitolie, Kabeljauw, Roodbaars, Zeebaars
Over de Chefkok
Gelijksoortige recepten
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Recept Soorten & Categorieën
Landen thema
Ingrediënten
Menu gang
- Recent
- Populair
- Random
Wanneer was er nieuws?
M | D | W | D | V | Z | Z |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Stem op dit recept
1 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Nog geen reacties.
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.