
Madeleines de Paris
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 1
- 1
- Moeilijkheids graad Gemiddeld
Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 125 gram patisseriebloem
- 1 theelepeltje bakingsoda
- 1 mespunt zout
- 375 gram eiwit
- 350 gram poedersuiker
- 50 gram kristalsuiker
- 300 gram hazelnootboter zie inleiding
- 250 gram amandelpoeder
- geraspte schil van 1 sinaasappel en/of 1 citroen
Aan de slag
- Neem een beslagkom met mixer of handmixer en klop de poeder- en kristalsuiker door de eiwitten gedurende 20 seconden.
- Meng de bloem, zout en amandelpoeder en citrusrasp door het eiwit.
- Giet vervolgens de gesmolten afgekoelde hazelnootboter door het beslag en laat dit 30 seconden mixen.
- Het ontstane beslag in een spuitzak met eventueel een glad spuitmondje doen en gedurende 12 uur in de koelkast laten opstijven.
- Je kunt het beslag 1 week bewaren en gebruiken.
- Porties : 50
- Klaar in: 1 Minuten
- Menu gang : Patisserie
- Recipe Type : DessertPatisserie
- Ingrediënt : Amandelpoeder, Baking soda, Bloem, BROOD/GEBAK, Eiwit, Patisseriebloem
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Nog geen reacties.
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.