
Lieu noir / Zwarte baars in een jasje van Panko
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 4
- 4
Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 4 stukken zwarte baars filet of kabeljauw van 140 gram
- 1 ei
- Panko of gewoon paneermeel
- Kerriepoeder of ander specerij om smaak te geven aan de filets
- Peper en Zout
- Druivenpitolie om in te bakken of anders zonnebloemolie
Aan de slag
- Oven voorverwarmen op 170 graden Celsius
- Peper en zout de filets en bestrooi ze aan beide kanten met kerriepoeder
- Klop het ei los in een schaaltje en strooi in een ander schaaltje een laagje Panko of gewoon paneermeel
- Haal de filets door het ei en vervolgens in de Panko wentelen
- Verhit in een voorverwarmde anti aanbakpan een dun laagje druivenpit olie
- Leg de filets in de pan en laat ze goudbruin bakken aan beide kanten ca. 2 minuten
- Haal de filets uit de pan en leg ze op een plat schaaltje
- Schuif het schaaltje in de oven en na ca. 8 minuten is de vis gaar
- Porties : 4
- Klaar in: 45 Minuten
- Menu gang : Visgerecht
- Recipe Type : VisgerechtWalking dinner
- Ingrediënt : Druivenpitolie, Eiwit, Panko
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Nog geen reacties.
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.