
Knapperig dakje op de vis of ander gerecht
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 1
- 1
Dit knapperige dakje of tuille is lekker als crunch op een gerecht.
Het garneert ook leuk en maakt je gerecht extra spannend.
Stem op recept
- (5 /5)
- 1 rating
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 60 gram olie
- 60 gram water
- 20 gram bloem
- snufje zout
Aan de slag
- Alles door elkaar schudden in een <a href="https://www.kookenbakgerei.nl/product/doseer-knijpfles-035cl/">spuitflacon</a>.
- Neem een droge teflonpan en verhit deze op een matig vuur.
- Spuit er een beetje beslag in en laat het mooi goudbruin bakken en eventueel met een <a href="https://www.kookenbakgerei.nl/product/bakpincet/">pincet</a> omdraaien.
- Op een stukje keukenpapier droog deppen en serveren.
- Je kunt de krokantjes in een afgesloten doos met keukenpapier een paar dagen bewaren. Mocht ze iets taai worden even in de oven oppiepen bij 160 graden gedurende een paar minuten.
- Porties : 10
- Klaar in: 10 Minuten
- Menu gang : Visgerecht
- Recipe Type : CrunchVisgerecht
- Ingrediënt : Bloem, Druivenpitolie, Heilbotfilet (zwarte), Zonnebloemolie
Stem op dit recept
1 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Nog geen reacties.
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.