
Italiaanse lasagne met runder gehakt en tomatensaus
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 1
- 1
- Moeilijkheids graad Beginner
Stem op recept
- (5 /5)
- 1 rating
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- Voor de lasagnesaus:
- 100 gram boter of 1 dl olijfolie
- 125 gram bloem (gezeefd)
- ½ liter bouillon
- ½ liter melk
- 200 gram tomatenpuree
- 1 courgette en brunoise
- 1 aubergine en brunoise
- 1 ui en brunoise
- 500 gram rundergehakt
- 2 teentjes knoflook
- 1 geraspte kleine winterpeen
- Rauwe lasagnevellen
- 1 theelepeltje oregano
- Peper en zout naar smaak
Aan de slag
- Smelt de boter of olie en voeg hier de ui aan toe en fruit deze aan.
- Hierna de, courgette, aubergine, oregano, knoflook, winterpeen Provençaalse kruiden mee fruiten. Daarna het gehakt toevoegen en gaar maken.
- Voeg dan de tomatenpuree toe en ontzuur deze.
- Voeg de bloem toe. Verhit dit geheel enige minuten.
- Voeg de bouillon en de melk toe en laat dit langzaam aan de kook komen.
- "Designed by Dashu83 / Freepik"
- Porties : 8 personen
- Klaar in: 90 Minuten
- Menu gang : Vleesgerechten
- Recipe Type : DinerEenpansmaaltijdenPastaPasta gerechtenVleesgerecht
- Ingrediënt : Knoflook, Tomaat, Ui, Wortel
Stem op dit recept
1 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk