
Groentengarnituur van groene asperges, peultjes en portobello
- Moeilijkheids graad Makkelijk
Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 100 gram groene asperges
- 200 gram peultjes
- 3 portobello's in plakken gesneden
- 1 gesnipperde ui
- 1 teentje knoflook fijngesneden
Aan de slag
- Zet een pan water op het vuur met een theelepeltje zout en breng het water aan de kook. Maak de peultjes schoon en blancheer ze in 2 minuten beetgaar. Haal van de asperges 1 cm van de uiteinden af en snijdt ze in tweeën. Blancheer de asperges in 1 minuut beetgaar.
- Neem een koekenpan en verwarm deze voor, doe hierin een scheutje olijfolie. Doe eerst de uien in de pan en bak deze glazig, doe de portobello's erbij en bak deze vervolgens. Voeg de knoflook en de groene asperges en de peultjes toe en maak het geheel warm en op smaak. Nu is het klaar om te servern.
- Porties : 4
- Menu gang : Groentegerecht
- Recipe Type : Groentegerecht
- Ingrediënt : Asperges, Peultjes, Portobello
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk