
Gremolata
- Moeilijkheids graad Makkelijk
Stem op recept
- (5 /5)
- 1 rating
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 1 bosje peterselie gewassen
- 1 teentje knoflook fijn gesneden
- 1 dl olijfolie extra vierge
- rasp van 1 limoen of citroen
- peper en zout naar smaak
Aan de slag
- Haal de blaadjes van de peterselie en hak deze fijn
- Doe de fijn gesneden knoflook erbij
- Meng de limoenrasp erdoorheen
- Giet de olijfolie erdoorheen zodat een mooie smeuige emulsie ontstaat welke niet te dun is
- Maak het geheel op smaak en laat dit ongeveer een uurtje intrekken
- Lekker bij Ossobucco en visgerechten
- Menu gang : Bijgerecht
- Recipe Type : Crunch
- Ingrediënt : Limoen, Peterselie
Stem op dit recept
1 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk