
Gepaneerde Tahoe met kerrie en Panko
- Moeilijkheids graad Makkelijk
Stem op recept
- (5 /5)
- 1 rating
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 4 of 8 plakken Tahoe
- Kerriepoeder
- 1 eiwit los geklopt met een beetje zout
- 8 eetlepels Japanse Panko ( paneermeel)
- Peper en zout
- Rijst olie om in te bakken
Aan de slag
- Bestrooi de plakken Tahoe met peper, zout en kerriepoeder aan twee kanten.
- haal ze door het eiwit met 1 hand en leg ze vervolgens in de Panko en bestrooi ze goed hiermee aan alle kanten. Leg ze op een schoon schaaltje.
- Maak de koekenpan heet en giet hierin een dun laagje rijstolie. leg de plakken tahoe in de pan en bak ze aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en leg ze op het schaaltje om ze eventueel direct te serveren of na enige tijd als je gaat eten wee even 5 minuutjes in de oven te verwarmen van 180 graden Celsius.
- Heerlijk als onderdeel van een rijsttafel of Oosters gerecht.
- Porties : 4
- Menu gang : Vegetarisch
- Recipe Type : Vegetarisch
- Ingrediënt : Tahoe
Stem op dit recept
1 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk