

Gegrilde groene pepertjes met schapenkaas / Spaanse tapas
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 8
- 8
- Moeilijkheids graad Beginner

Stem op recept
- (5 /5)
- 2 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 8-16 groene verse pepertjes
- grill olie
- 50 gram Spaanse schapenkaas
Aan de slag
- Maak de grillpan heet en temper het vuur
- Smeer de pan in met grill olie
- Leg de pepertjes in de pan en laat ze zachtjes grillen
- Draai ze regelmatig om en leg ze als ze zacht zijn op een ovenschaaltje
- Leg er stukjes kaas op en verwarm dit nog 5 minuutjes in de oven van 180 graden Celsius en warm serveren
- Porties : 8
- Klaar in: 15 Minuten
- Menu gang : Tapas
- Recipe Type : BijgerechtSpaanse tapas
- Ingrediënt : Groene pepertjes
Stem op dit recept
2 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk