
Dragonroomsaus met appel
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 112
- 1 1/2 dl
Stem op recept
- (5.3 /5)
- 695 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 20-25 appelbolletjes van 1 cm doorsnede dit kan je met een meloenboortje doen.
- 25 gram roomboter
- 25 gram suiker
- 1 eetlepel verse dragonblaadjes
- 2 dl slagroom
Aan de slag
- Neem een klein steelpannetje en verwarm deze voor.
- Doe de boter in de pan en laat deze op een matig vuur bruisen en voeg dan de appel toe.
- Vervolgens roeren met een spatel en dan de suiker toevoegen. Even de suiker laten smelten.
- Dan de room toevoegen en de saus iets indikken door ze zachtjes te laten koken/pruttelen. Dan de dragon toevoegen en direct serveren.
- Porties : 4-6
- Klaar in: 20 Minuten
- Menu gang : Dessert, Patisserie, Saus
- Recipe Type : DessertSauzen
- Ingrediënt : Appel, Dragon, Room / slagroom, Roomboter
Stem op dit recept
695 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Nog geen reacties.
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.