
Chocoladeplak
- Moeilijkheids graad Makkelijk
Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 300 gr pure couverture
- 30 gr cacaoboter
Aan de slag
- Smelt de cacaoboter in een pannetje en smelt hierin de chocolade tot 45 graden Celsius. Giet 80% van de massa op een werkblad en breng al roerend terug tot 29 graden Celsius.
- Meng met de rest van de chocolade tot de massa 31 graden celius is. Strijk de chocoladeuit (2mm) over plasticfolie. Laat de chocolade, wanneer hij droog is, uitharden tussen 2 platen waardoor ze plat blijft. Laat ze minstens 3 uur uitharden. Snijd er met een warm mes rechte plakken van van 3 x 12 cm.
- Gebruik dit voor het gerecht als dessert.
- Menu gang : Dessert, Patisserie
- Recipe Type : ChocoladeDessertPatisserie
- Ingrediënt : Chocolade
Warning: Undefined array key "connect_twitter" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 449
Warning: Undefined array key "connect_googleplus" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 451
Warning: Undefined array key "connect_pinterest" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 452
Warning: Undefined array key "connect_flickr" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 454
Warning: Undefined array key "connect_tiktok" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 456
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Nog geen reacties.
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.