
Chocolade ganache
Gepubliceerd op
4 december 2019 | In
BelgiëFrankrijkNederlandOostenrijk
Door
Carlo Straver | 0 reacties
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
-
- Opbrengst / hoeveelheid
- 200
- 200 gram
- Moeilijkheids graad Makkelijk
Een vulling om op te spuiten of te gebruiken voor bonbons.
Je kunt deze ganache verrijken door er enkel druppels likeur aan toe te voegen of gemalen hazelnoot amandel, hazelnootpasta, pindakaas etc.
Stem op recept
- (5 /5)
- 1 rating
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 1 dl slagroom
- 50 gram pure chocolade
- 50 gram boter
Aan de slag
- Verwarm de room tot ca. 45 graden
- Los de chocolade hierin op al roerend zonder vuur
- Meng de boter erdoorheen en doe het in een klein bakje. Nu kan je het laten opstijven en gebruiken om vormpjes te snijden of uit te boren met een meloenboortje en door gesmolten en getabelleerde chocolade te halen.
- Je kunt de ganache ook op kamertemperatuur houden en in een spuitzakje doen en bij desserts spuiten.
- Porties : 10
- Klaar in: 15 Minuten
- Menu gang : Patisserie
- Recipe Type : ChocoladeDessertPatisserieWalking dinner
- Ingrediënt : Chocolade, Room / slagroom, Roomboter
Stem op dit recept
1 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Nog geen reacties.
Je moet inloggen om een reactie te plaatsen.