
Chimichurri gegrilde kip of biefstuk met een Avocado-paprika salade
- Moeilijkheids graad Moeilijk
Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 2 tomaten, ontveld, pitjes verwijderd, vruchtvlees fijngesneden
- 1 rode ui, fijngesnipperd
- 3 tenen knoflook, fijngehakt
- handvol peterselie, gehakt
- 1 tl gedroogde oregano
- 1 tl chilipoeder
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl komijn
- 1 laurierblad, fijngehakt
- 8 el olijfolie
- 4 el rode wijnazijn
Aan de slag
- Meng alle ingrediënten door elkaar en serveer dit bij geroosterde biefstuk van de BBQ.
- Je kunt ook kipkarbonades marineren met deze Chimichurri en zachtjes bakken in de olijfolie. Gaar ze af in de oven van 140 graden Celsius gedurende ca. 1 uur. Dit kan ook in een afgesloten braadpan.
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk