

Camembertsalade
- Moeilijkheids graad Makkelijk

Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 50 gr dik gesneden ontbijtspek of pancetta
- 250 gr camembert
- sap van ½ sinaasappel
- 1 eetl olie
- 1 theel honing
- teentje knoflook
- 2 eetl kappertjes
- 1 appel in kleine stukjes gesneden
- diverse soorten sla
Aan de slag
- Snijd ontbijtspek in reepjes en bak deze knapperig bruin. Laat ze uitlekken op een stukje keukenpapier.
- Snijd de camembert in dunne puntjes. Klop een sausje van het sap van ½ sinaasappel, 1 eetlepel olie, 1 theelepel honing, 1 uitgeperst teentje knoflook, peper en zout en 2 eetlepel kappertjes.
- Verdeel de sla in een schaal, strooi de spekjes en appel overheen. Leg de puntjes camembert op de sla en schenk de dressing eroverheen.
- Dit gerecht is een lekker voorafje of bij de lunch.
- Porties : 4
- Menu gang : Lunch, Voorgerecht
- Recipe Type : KaasLunchVoorgerecht
- Ingrediënt : Appel, Camembert, Ontbijtspek, Pancetta, Sinaasappel, Varkensvlees
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk