
Brisee deeg
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
- Moeilijkheids graad Makkelijk
Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 200 gr bloem gezeefd
- 3 eetlepel suiker (voor een zoete taart)
- Snufje zout
- 100 gr boter
- 2 eetlepels water
Aan de slag
- Kneed snel met de hand het deeg tot een samenhangende deegmassa.
- Niet te lang kneden. Indien nodig 1 eetlepel water toe voegen.
- Laat het deeg 2 uur opstijven in de koelkast.
- Je kunt alvast het deeg in de gewenst vorm uitrollen en in de koelkast laten rusten. De juiste dikte hoeft nog niet dat kun je later doen , na het rusten.
- Als je het gaat gebruiken ½ uur van te voren uit de koeling halen.
- Rol het deeg eventueel verder uit en leg het in de bakvorm welke licht ingesmeerd is met een beetje boter.
- Bak het deeg af in een voorverwarmde oven van 175 graden Celsius, totdat het goudbruin is.
- Porties : 8
- Klaar in: 59 Minuten
- Menu gang : Patisserie
- Recipe Type : DessertPatisserie
- Ingrediënt : Bloem, Suiker
Warning: Undefined array key "connect_twitter" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 449
Warning: Undefined array key "connect_googleplus" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 451
Warning: Undefined array key "connect_pinterest" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 452
Warning: Undefined array key "connect_flickr" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 454
Warning: Undefined array key "connect_tiktok" in /var/www/clients/client10206/web29474/web/wp/wp-content/themes/food-cook/includes/admin/functions/functions-recipe.php on line 456
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk