
Bonbon van carpaccio met een aardappelsalade
- Moeilijkheids graad Makkelijk
Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 100 gram ossenhaas of rosbief dun gesneden
- Parmezaanse kaas
- Vulling: 60 gram kleine blokjes aardappels gekookt
- 1 eetlepel mayonaise
- Stukje prei zeer fijn gesneden
- Klein beetje Franse mosterd
- Peper en zout
- Saus: ½ theelepeltje pesto
- 3 dl olijfolie
- ½ dl balsamicoazijn
- Peper en zout
Aan de slag
- Maak een dressing: Meng de olie, azijn, pesto en peper en zout door elkaar.
- Leg een klein hoopje van de vulling in het midden van een paar plakjes carpaccio/rosbief welke rond op een stukje plastic ligt.
- Maak een bolletje / bonbon van dit pakketje.
- Strooi een beetje geraspte kaas op of een dun plakje Parmezaanse kaas.
- Leg dit op een bord en giet om dit geheel druppels dressing op het bord.
- Garneer het geheel af met, pijnboompitjes, en een takje kervel of peterselie.
- Porties : 2
- Menu gang : Vleesgerechten, Voorgerecht
- Recipe Type : VleesgerechtVoorgerecht
- Ingrediënt : Rundvlees
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk