
Biologische zalm op Scandinavische wijze met roggebrood
- Moeilijkheids graad Makkelijk
Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 250 gram biologische zalmfilet
- 5 kleine cornichons of augurkjes
- 2 eetlepels kappertjes
- 1/2 sjalotje of ui fijn gesnipperd
- 4 cherry tomaatjes voor de garnering
- 4 plakken roggebrood
- garnering zoals cresse, tuinkers of plukjes kropsla van de kern
- 2 eetlepels remouladesaus (zie recept)
Aan de slag
- Zet de oven op 140 graden Celsius
- Porties : 4
- Menu gang : Visgerecht
- Recipe Type : Visgerecht
- Ingrediënt : Zalmfilet biologisch
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk