
Bakken van coquilles Saint-Jacques
- Moeilijkheids graad Makkelijk
Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 16 coquilles Saint-Jacques
- 3 eetlepels druivenpit olie
- peper en zout
Aan de slag
- Zet een pan zachtjes op het vuur om voor te verwarmen
- Maak de coquilles eerst goed droog tussen keukenpapier
- Snijd de coquilles door midden zodat er dunne dam schijfjes ontstaan
- Peper en zout de coquilles aan beide kanten
- Besmeer de coquilles goed met de druivenpit olie
- Zet het vuur hoog onder de pan en wacht een minuutje totdat de pan goed heet is
- Bak de coquilles in twee gedeelten
- Als ze in de pan liggen ba ze dan aan twee kanten goudbruin en houdt ze warm in een schaal met een deksel erop
- Tip: Zorg er altijd voor dat de saus en het garnituur wat je er bij serveert altijd klaar staat om je borden op te maken.
- Porties : 4
- Menu gang : Visgerecht
- Recipe Type : Voorgerecht
- Ingrediënt : Coquilles
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk