• Recepten
  • Nieuws
  • Contact
  • Login

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

or

Login / Register with Facebook
  • €0.00 ( 0Items)
Puur en Gezond op SmaakPuur en Gezond op Smaak

Navigation

  • Home
  • Recepten
  • Categorieën
  • Over ons
  • Workshops
    • Kookcursus recepten
      • Tips van de Chef
        • Video: Het bakken van kabeljauw
        • Video’s Met Carlo Aan De Kook
        • Links
        • Carlo’s Kookstudio
    • Kookclubs toegang tot recepten
      • Kookclub “Victor van Leeuwen”
      • Kookclub Masterclass ‘Les Etoilles Bleu’
      • Kookclub ‘Ma Cuisine’ Zoetermeer
      • Kookclub Masterclass ‘Kokemon’
      • Kookclub ‘Cordon Bleu’
      • Nancy’s Kookclub
      • Ma cuisine Zoetermeer 2019
  • Shop

Aubergine rolletjes met ansjovisfilet

Home » Aubergine rolletjes met ansjovisfilet

Aubergine rolletjes met ansjovisfilet

Gepubliceerd op 16 februari 2019 | In Italië, Spanje | Door Carlo Straver |
    • Voorbereiding
    • 20 Minuten
    • Kooktijd
    • 10 Minuten
Print Friendly, PDF & Email

Stem op recept

  • (5 /5)
  • 1 rating

  • Email
  • Bewaar
  • Print Friendly, PDF & Email
  • Recept
  • Meer foto's
  • Beoordeling
  • Tekst groote

Ingrediënten

  • Voor de gevulde aubergine rolletjes
  • 8 dunne plakken van een dikke aubergine
  • 8 ansjovis filets
  • 16 dunne reepjes piment
  • Olijfolie of knoflookolie
  • Peper en zout

Aan de slag

  1. Bak de aubergine plakjes in een beetje olijfolie of knoflookolie om en om bruin.
  2. Laat de plakken afkoelen.
  3. Leg op de plak 2 reepjes piment van een ½ cm en een ansjovisfilet en rol de aubergineplak op.
  4. Klaar om te serveren met een cocktailprikkertje.
  5. PIMENT/PIMIENTO
  6. Leg een hele paprika in een oven van 200 graden ca. 25 minuten.
  7. De paprika uit de oven halen en even af laten koelen.
  8. De boven-en onderkant van de paprika afsnijden en de paprika doorsnijden en de zaadlijsten eruit halen. Nu kun je de paprika makkelijk pellen.
  9. Het vruchtvlees wat nu overblijft, is piment of pimiento. Dit wordt in veel Spaanse gerechten gebruikt als decoratie maar ook als bestanddeel voor een gerecht.
  • Porties : 4 personen
  • Klaar in: 30 Minuten
  • Menu gang : Anti pasti, Tapas
  • Ingrediënt : Aubergine

Stem op dit recept

  • 1 Mensen Gestemd op dit recept

  • Gemiddelde score

  • (5 / 5)
Eet smakelijk

Sociale media

Over de Chefkok

Carlo Straver

Lees meer over de Chef..

Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Recept Soorten & Categorieën

Landen thema

Ingrediënten

Menu gang

  • Recent
  • Populair
  • Random
  • gezond salade met frambozen en walnoten
    Salade met geitenkaas, frambozen & walnoot

  • Zoete aardappel
    Zoete aardappel frites

  • Franse uiensoep met stokbrood
    Franse uiensoep

  • Zoete aardappel
    Zoete aardappel frites

  • Aubergine rolletjes met ansjovisfilet
    Aubergine rolletjes met ansjovisfilet

  • Saltimbocca van kalfsvlees
    Saltimbocca van kalfsvlees

  • Bouillabaisse a la Marseille
    Bouillabaisse a la Marseille

  • Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei
    Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei

  • Génoise gebakje
    Génoise gebakje

Voor al je kookmateriaal ga je naar!

kookenbakgerei logo

Contact Info

Telefoon : 0624232685

E-Mail : info@carlostraverculinair.nl

Ambachtsweg 65 te Pijnacker

Voor professionele recepten de website!

© 2021 Puur en Gezond op Smaak. Alle rechten zijn geclaimd en copyright door: Carlo Straver Culinair 1990-2019