
Aubergine rolletjes met ansjovisfilet
-
- Voorbereiding
- Minuten
-
- Kooktijd
- Minuten
Stem op recept
- (5 /5)
- 1 rating
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- Voor de gevulde aubergine rolletjes
- 8 dunne plakken van een dikke aubergine
- 8 ansjovis filets
- 16 dunne reepjes piment
- Olijfolie of knoflookolie
- Peper en zout
Aan de slag
- Bak de aubergine plakjes in een beetje olijfolie of knoflookolie om en om bruin.
- Laat de plakken afkoelen.
- Leg op de plak 2 reepjes piment van een ½ cm en een ansjovisfilet en rol de aubergineplak op.
- Klaar om te serveren met een cocktailprikkertje.
- PIMENT/PIMIENTO
- Leg een hele paprika in een oven van 200 graden ca. 25 minuten.
- De paprika uit de oven halen en even af laten koelen.
- De boven-en onderkant van de paprika afsnijden en de paprika doorsnijden en de zaadlijsten eruit halen. Nu kun je de paprika makkelijk pellen.
- Het vruchtvlees wat nu overblijft, is piment of pimiento. Dit wordt in veel Spaanse gerechten gebruikt als decoratie maar ook als bestanddeel voor een gerecht.
- Porties : 4 personen
- Klaar in: 30 Minuten
- Menu gang : Anti pasti, Tapas
- Ingrediënt : Aubergine
Over de Chefkok
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Stem op dit recept
1 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk