
Armagnac of Cognacsaus
- Moeilijkheids graad Makkelijk
Stem op recept
- (0 /5)
- 0 ratings
- Recept
- Meer foto's
- Beoordeling Tekst groote
Ingrediënten
- 1/2 gesnipperd uitje extra fijn
- 1 teentje knoflook fijn gesnipperd
- 1 eetlepel roomboter
- Als je het hebt 2 eetlepels glace de viande / jus de veau
- 1/2 dl Armagnac of Cognac
- 2 dl room of creme fraiche
- Peper en zout
Aan de slag
- Neem een steelpannetje en doe hierin de boter en zet het op een matig vuur
- Als de boter is uitgebruist, doe dan de ui erbij er laat dit zachtjes fruiten
- Vervolgens de knoflook toevoegen met een snufje zout
- Bak dit 1 minuutje
- Voeg de Armagnac of Cognac toe en laat dit eventueel flamberen
- Als je dat niet doet dan laten inkoken totdat er niet veel meer over is gebleven dan een dun laagje van ca. 2 mm
- Voeg eventueel de glace de viande toe en breng dit aan de kook
- Voeg de room toe en breng dit aan de kook en breng dit op smaak met peper en zout.
- Porties : 4
- Menu gang : Saus
- Recipe Type : Sauzen
- Ingrediënt : Crème fraîche, Ui
Stem op dit recept
0 Mensen Gestemd op dit recept
Gemiddelde score
Eet smakelijk