Zonnebloemolie

Roerbakschotel met peultjes – knolselderij – (volkoren)rijst
Roerbakken met geblancheerde groenten. Blancheren is: Een kookpan opzetten met voldoende water met een snuf zout. Als het water kookt de groenten 1-2 of 3 minuten laten koken. Als de...

Knapperig dakje op de vis of ander gerecht
Dit knapperige dakje of tuille is lekker als crunch op een gerecht. Het garneert ook leuk en maakt je gerecht extra spannend.

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp
Dit gerecht is leuk als hapje tussendoor of bij een buffet. je kunt het goed voorbereiden en in de oven verwarmen vlak voordat je het serveert.

Paella Andaluz
Paella is een typisch Spaans gerecht dat met veel zorg bereidt dient te worden. Net als in Italië risotto op veel manieren wordt bereidt en talloze variaties zijn. Zo ook...

Tempurabeslag / Panko met kip/ garnalen / zoete aardappel

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode – eerst in de oven daarna bakken
Reverse sear methode van garen Denk je het te weten hoe je een biefstuk kunt bakken. Bakken in de pan en dan afgaren in de oven. Dan komt de volgende...

Tomatendressing van verse tomaat
Een heerlijke karaktervolle tomatendressing om te serveren bij visgerechten en bij salades en rauwkost.

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus
Rogvleugel is een vissoort die zeer fijn van smaak is. De structuur van lange vezels zijn typerend voor deze zalige vis.

Gebakken roodbaarsfilet
Roodbaars filet is een van mijn favorieten vissoorten om mee te werken. Deze Middellandse zeevis is mooi van structuur en stevig. Mijn techniek is om altijd eerst de roodbaars op...
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Recept Soorten & Categorieën
Landen thema
Ingrediënten
Menu gang
- Recent
- Populair
- Random
Wanneer was er nieuws?
M | D | W | D | V | Z | Z |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |