Inloggen

Ingrediënten Witte peper

Witte peper

Zoete aardappel

Zoete aardappel frites

0 van 5 10 Minuten 1

Zoete aardappel is een knolgewas welke geen zetmeel bevat. Het is licht zoet van smaak en past bij veel gerechten. je kunt het frituren, bakken in de pan of in...

Bekijk het recept

Franse uiensoep met stokbrood

Franse uiensoep

0 van 5 45 Minuten 4

Franse uiensoep Deze klassieke Franse uiensoep mag niet in je kookboek ontbreken. De bereiding is leuk om te doen en niet moeilijk. Volg de stappen en je tovert in een...

Bekijk het recept

Aardappelsouflee

Aardappelsouflee

0 van 5 30 Minuten 1

Dit klassieke gerecht kom je niet veel tegen. Het is luchtig en makkelijk te verwarmen als het van te voren maakt. Het souffleert dan niet meer. Op zich is dat...

Bekijk het recept

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp

0 van 5 10 Minuten 4

Dit gerecht is leuk als hapje tussendoor of bij een buffet. je kunt het goed voorbereiden en in de oven verwarmen vlak voordat je het serveert.

Bekijk het recept

Paella

Paella Andaluz

0 van 5 20 Minuten 6

Paella is een typisch Spaans gerecht dat met veel zorg bereidt dient te worden. Net als in Italië risotto op veel manieren wordt bereidt en talloze variaties zijn. Zo ook...

Bekijk het recept

cordon bleu

Kip Cordon bleu

0 van 5 20 Minuten 4

Voor het maken van een kipcordon bleu gebruik je verse kipfilet, ham en kaas. De kipfilet wordt opengesneden en gevuld en daarna gepaneerd. Kort gebakken en daarna verder gaar gemaakt...

Bekijk het recept

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode - eerst in de oven daarna bakken

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode – eerst in de oven daarna bakken

5 van 5 30 Minuten 4

Reverse sear methode van garen Denk je het te weten hoe je een biefstuk kunt bakken. Bakken in de pan en dan afgaren in de oven. Dan komt de volgende...

Bekijk het recept

Tomatendressing van verse tomaat

Tomatendressing van verse tomaat

4.5 van 5 8

Een heerlijke karaktervolle tomatendressing om te serveren bij visgerechten en bij salades en rauwkost.

Bekijk het recept

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus

5 van 5 10 Minuten 4

Rogvleugel is een vissoort die zeer fijn van smaak is. De structuur van lange vezels zijn typerend voor deze zalige vis.

Bekijk het recept

'Le Capeline' Frans bergvarken

‘Le Capeline’ Frans bergvarken

5 van 5 15 Minuten 1

De Capelin varkens krijgen Franse granen en kastanjes gevoerd uit de regio Auvergne. Ze leven in groepen op stro. De kastanjes, granen, de ruimte en de rust zorgen voor een...

Bekijk het recept

Dressing in verschillende smaken