Inloggen

Ingrediënten Suiker

Suiker

Glaçage van chocolade

Glaçage van chocolade

0 van 5 2 Minuten 1

Een glaçage is een glimmend laagje van vruchtensap of chocolade waarin glucosestroop is verwerkt en gelatine. In dit recept is chocoladecouverture en cacaopoeder verwerkt. Vergeet de glaçage niet te zeven...

Bekijk het recept

Lemon merengue  taart

Lemon merengue taart

0 van 5 45 Minuten 1

Deze Lemon merengue taart mag niet ontbreken in je eigen kookboek. Receptuur voor 8-10 personen 4 uitgeperste citroenen 5 dooiers 75 gram suiker 25 gram boter 5 eiwitten 125 gram...

Bekijk het recept

panacotta

Panacotta met vanille en rood fruit

0 van 5 5 Minuten 1/2 liter

Panacotta is een bekend Italiaans dessert Het betekend eigenlijk gekookte room. Makkelijk om te maken. Er is eigenlijk 1 punt waar je op dient te letten, en dat is regelmatig...

Bekijk het recept

Lange vingers bakken

Lange vingers bakken

0 van 5 20 Minuten 16

Lange vingers zelf maken is een leuke bezigheid. Je kunt dan ook zegen dat je de hele tiramisu zelf gemaakt hebt van A tot Z. Tenminste als ze daar voor...

Bekijk het recept

Chocolade kerstdessert

Chocolade kerstdessert

5 van 5 9 Minuten 6

Een dessert bestaande uit chocoladecakeje die nog gedeeltelijk zacht is, omdat het cakeje niet helemaal gaar gebakken is. Je kunt dit dessert extra garneren met een chocoladecanache, chocolademousse, eiwit-merenques .

Bekijk het recept

Moelleux au chocolat | Lava cake

Moelleux au chocolat | Lava cake

5 van 5 9 Minuten 1

Moelleux au chocolat of wel lava-cakje genoemd is een echt Frans dessert.

Bekijk het recept

Italiaans kookschuim

Italiaans kookschuim

4.8 van 5

Italiaans kookschuim is een eiwitschuim gemaakt met eiwit en suikerstroop van 118 graden Celsius. Dit eiwitschuim is niet meer rauw en kan een dag worden bewaard. Leuk om desserts mee...

Bekijk het recept

Illes Flotantes / Pavlova
Zweedse Zomertaart

Zweedse Zomertaart

5 van 5 30 Minuten 1

Deze Zweedse taart bestaat uit twee lagen cake met eiwit dit op elkaar worden gestapeld, met daartussen in slagroom met rood fruit. Hiervan kun je vierkante stukken snijden. Je kunt ze...

Bekijk het recept

Génoise gebakje

Génoise gebakje

5 van 5

Bekijk het recept

Gekarameliseerde ananas met keukenstroop en verse gember
Suikerdeeg als fond / bodem voor klein gebak of vruchten taarten
Chocolade crumble met koekkruiden

Chocolade crumble met koekkruiden

5 van 5 30 Minuten

Deze crumble kun je als decoratie gebruiken bij desserts, taarten of gebak. Het is zeer decoratief. Je kunt het ook als ‘aarde’ gebruiken als je bloempotjes gebruikt om een dessert...

Bekijk het recept

Franse appeltaart met amandelbeslag
Karamelsaus

Karamelsaus

0 van 5

Bekijk het recept

Eierkoek met chocolade & slagroom
Crème brûlée

Crème brûlée

0 van 5

Crème brûlée is een dessert dat wordt geserveerd met een gekarameliseerde toplaag in een bakje. Dit in tegenstelling tot een crème karamel dat op een bord wordt geserveerd met een...

Bekijk het recept

Citroen petit fours

Citroen petit fours

0 van 5

Bekijk het recept

Chocoladefudge

Chocoladefudge

0 van 5

Bekijk het recept

Chocolade kapsel voor een chocoladetaart
Chocolade brownie

Chocolade brownie

0 van 5

Bekijk het recept

Cantuci alla mandorla

Cantuci alla mandorla

0 van 5

Bekijk het recept

Brownies populair

Brownies populair

0 van 5

Bekijk het recept

Brisee deeg

Brisee deeg

0 van 5 25 Minuten

Bekijk het recept

Bread & Butter pudding

Bread & Butter pudding

0 van 5

Bekijk het recept

Bombe van chocolade met vruchtenbavarois
Appeltjes uit de oven

Appeltjes uit de oven

0 van 5 20 Minuten

Bekijk het recept