Inloggen

Ingrediënten Sjalot

Sjalot

spinazie-met-pindasoep

Spinazie met pindasoep

5 van 5 5 Minuten 1

Deze wokschotel met pindasoep is een heerlijk gerecht om bij verschillende menu’s te serveren. In de Aziatische keuken leent dit gerecht zich uitstekend. Als tussengerecht bij een menu. Als bijgerecht...

Bekijk het recept

eenpansmaaltijd

Japanse Ramen met Ramen ei

5 van 5 6 Minuten 8

Wie houdt er niet van een heerlijke kom ramen? Deze Japanse noedelsoep is het lekkerst met een gemarineerd eitje als topping. Zó maak je de perfecte ramen eieren. Vergis je...

Bekijk het recept

Verse groentenbouillon

Verse groentenbouillon

5 van 5 60 Minuten 1 liter

Wat is er lekkerder dan je eigen gemaakte groentenbouillon. Inderdaad helemaal niets.

Bekijk het recept

Blanke botersaus / Beurre blanc

Blanke botersaus / Beurre blanc

2.8 van 5 10 Minuten 4

Een blanke botersaus is een traditionele Franse saus met eigenlijk alleen ingekookte visbouillon en roomboter welke op smaak is gemaakt met peper en zout. Hier kun je verder nog extra tuinkruiden...

Bekijk het recept

Tomatendressing van verse tomaat

Tomatendressing van verse tomaat

4.5 van 5 8

Een heerlijke karaktervolle tomatendressing om te serveren bij visgerechten en bij salades en rauwkost.

Bekijk het recept

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus

5 van 5 10 Minuten 4

Rogvleugel is een vissoort die zeer fijn van smaak is. De structuur van lange vezels zijn typerend voor deze zalige vis.

Bekijk het recept

Gebakken zeewolf met een paprikasaus en tapenade van olijf en tomaat
Roodlof of witlof met een gerookte forelsalade / Spaanse Tapas
Salsa Bois Boudran

Salsa Bois Boudran

5 van 5

Bekijk het recept