Inloggen

Room / slagroom

Tramezzini sandwich met doradefilet en avocadocrème
Zeebaars op de huid gebakken met fijne groenten en zoete aardappel
Roos van verse zalm uit de oven

Roos van verse zalm uit de oven

5 van 5 10 Minuten 4

Deze vorm van bereiden vergt niet veel ervaring. Bij dit gerecht kun je ook een beurre blanc saus maken.

Bekijk het recept

Chocolade ganache

Chocolade ganache

5 van 5 2 Minuten 200 gram

Een vulling om op te spuiten of te gebruiken voor bonbons. Je kunt deze ganache verrijken door er enkel druppels likeur aan toe te voegen of gemalen hazelnoot amandel, hazelnootpasta,...

Bekijk het recept

Dragonroomsaus met appel

Dragonroomsaus met appel

5 van 5 10 Minuten 1 1/2 dl

Deze saus kun je serveren bij appel en amandelrecepten. Denk daarbij aan appeltaart, apfelstrudel, gepofte appel, appel gevuld met amandelbeslag. Bij wentelteefjes is deze saus ook heerlijk.

Bekijk het recept

Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei

Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei

5 van 5 4 Minuten 4

Deze wonton ravioli kun je maken met diverse vullingen. Denk aan zalm , gehakte gamba’s, mousses van kipfilet, groenten etc. De velletjes lenen zich erg goed voor diverse vormen en...

Bekijk het recept

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode - eerst in de oven daarna bakken

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode – eerst in de oven daarna bakken

5 van 5 30 Minuten 4

Reverse sear methode van garen Denk je het te weten hoe je een biefstuk kunt bakken. Bakken in de pan en dan afgaren in de oven. Dan komt de volgende...

Bekijk het recept

Semi Freddo Italiaans dessert

Semi Freddo Italiaans dessert

5 van 5 1

Semi freddo is een half bevroren Italiaans dessert. Je kunt dit in verschillende smaken maken. In dit recept maken we bolvormige dessert, met behulp van een siliconen vorm.

Bekijk het recept

Spiegelei van pannacotta met rood fruit op brioche
Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

5 van 5 20 Minuten 1 pan

Een eeuwenoud recept van Italiaanse komaf. Heerlijk als makkelijke maaltijd en voedzaam. Combineren met gemengde salade en Parmezaanse Pardano.

Bekijk het recept

Crème brûlée

Crème brûlée

0 van 5

Crème brûlée is een dessert dat wordt geserveerd met een gekarameliseerde toplaag in een bakje. Dit in tegenstelling tot een crème karamel dat op een bord wordt geserveerd met een...

Bekijk het recept

Clafoutis met pompoen en groenten
Chocoladetaart 'De Paris'

Chocoladetaart ‘De Paris’

0 van 5

Bekijk het recept

Chocolademousse

Chocolademousse

0 van 5

Bekijk het recept

Chocoladefudge

Chocoladefudge

0 van 5

Bekijk het recept

Chipolata bavarois

Chipolata bavarois

5 van 5

De foto wijkt af van het originele recept.

Bekijk het recept

Champignonroomsaus

Champignonroomsaus

0 van 5

Bekijk het recept

Bloempotje met zoete lekkernijen
Bombe van chocolade met vruchtenbavarois
Abrikozen bavarois

Abrikozen bavarois

0 van 5

Bekijk het recept

Aardbeien Romanoff

Aardbeien Romanoff

5 van 5

Bekijk het recept