Inloggen

Ingrediënten Peterselie

Peterselie

Roerbakschotel met peultjes - knolselderij - (volkoren)rijst

Roerbakschotel met peultjes – knolselderij – (volkoren)rijst

5 van 5 10 Minuten 2

Roerbakken met geblancheerde groenten. Blancheren is: Een kookpan opzetten met voldoende water met een snuf zout. Als het water kookt de groenten 1-2 of 3 minuten laten koken. Als de...

Bekijk het recept

Paella

Paella Andaluz

0 van 5 20 Minuten 6

Paella is een typisch Spaans gerecht dat met veel zorg bereidt dient te worden. Net als in Italië risotto op veel manieren wordt bereidt en talloze variaties zijn. Zo ook...

Bekijk het recept

mosselen

Mosselen en schelpdieren koken

0 van 5 5 Minuten 3

Een makkelijk éénpansgerecht wat je snel kan maken. Koken van schelpdieren – mosselen is niet zo moeilijk. Heerlijk in de zomer als je buiten op in de tuin of balkon...

Bekijk het recept

eenpansmaaltijd

Japanse Ramen met Ramen ei

5 van 5 6 Minuten 8

Wie houdt er niet van een heerlijke kom ramen? Deze Japanse noedelsoep is het lekkerst met een gemarineerd eitje als topping. Zó maak je de perfecte ramen eieren. Vergis je...

Bekijk het recept

Roodlof of witlof met een gerookte forelsalade / Spaanse Tapas
Gremolata

Gremolata

5 van 5

Bekijk het recept

Gremolata van zeekraal of peterselie

Gremolata van zeekraal of peterselie

5 van 5 10 Minuten

Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...

Bekijk het recept

Gebakken roodbaarsfilet

Gebakken roodbaarsfilet

4.8 van 5

Roodbaars filet is een van mijn favorieten vissoorten om mee te werken. Deze Middellandse zeevis is mooi van structuur en stevig. Mijn techniek is om altijd eerst de roodbaars op...

Bekijk het recept