Ei

Traditionele boter crème voor de professionals onder ons
Deze boter crème is een crème gemaakt volgens een zeer oud recept welke ik heb geleerd op de banketbakkersopleiding in 1977. Het recept is op basis van een crème patisserie...

Lemon merengue taart
Deze Lemon merengue taart mag niet ontbreken in je eigen kookboek. Receptuur voor 8-10 personen 4 uitgeperste citroenen 5 dooiers 75 gram suiker 25 gram boter 5 eiwitten 125 gram...

Aardappelsouflee
Dit klassieke gerecht kom je niet veel tegen. Het is luchtig en makkelijk te verwarmen als het van te voren maakt. Het souffleert dan niet meer. Op zich is dat...

Lange vingers bakken
Lange vingers zelf maken is een leuke bezigheid. Je kunt dan ook zegen dat je de hele tiramisu zelf gemaakt hebt van A tot Z. Tenminste als ze daar voor...

Courgette gevuld met Zalmmousse
Leuk gerecht om als voorgerecht te serveren. Maar ook heerlijk als hoofdgerecht met als extra garnituur rijst met groenten of verse pasta met een mooie dressing.

Oliebollen
Oliebollen zijn een bolvormig gefrituurd gistdeeg gerecht uit de Lage Landen. Ze worden in Nederland traditioneel gegeten op oudejaarsavond. Ook worden ze het hele jaar door op kermissen in Nederland...

Chocolade kerstdessert
Een dessert bestaande uit chocoladecakeje die nog gedeeltelijk zacht is, omdat het cakeje niet helemaal gaar gebakken is. Je kunt dit dessert extra garneren met een chocoladecanache, chocolademousse, eiwit-merenques .

Moelleux au chocolat | Lava cake
Moelleux au chocolat of wel lava-cakje genoemd is een echt Frans dessert.

Italiaans kookschuim
Italiaans kookschuim is een eiwitschuim gemaakt met eiwit en suikerstroop van 118 graden Celsius. Dit eiwitschuim is niet meer rauw en kan een dag worden bewaard. Leuk om desserts mee...

Illes Flotantes / Pavlova

Verse Pasta

Zweedse Zomertaart
Deze Zweedse taart bestaat uit twee lagen cake met eiwit dit op elkaar worden gestapeld, met daartussen in slagroom met rood fruit. Hiervan kun je vierkante stukken snijden. Je kunt ze...

Gevulde eitjes met tonijnsalade


Pasta Carbonara
Een eeuwenoud recept van Italiaanse komaf. Heerlijk als makkelijke maaltijd en voedzaam. Combineren met gemengde salade en Parmezaanse Pardano.

Suikerdeeg als fond / bodem voor klein gebak of vruchten taarten

Kapsel voor een taart

Frittata di forno
Deze speciale frittata wordt eerst in de pan en daarna in de oven bereidt. Een frittata is een soort omelet die in zeer veel variaties gemaakt kan worden.

Flensjes Suzette

Crème brûlée
Crème brûlée is een dessert dat wordt geserveerd met een gekarameliseerde toplaag in een bakje. Dit in tegenstelling tot een crème karamel dat op een bord wordt geserveerd met een...

Chocolade brownie
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Recept Soorten & Categorieën
Landen thema
Ingrediënten
Menu gang
Wanneer was er nieuws?
M | D | W | D | V | Z | Z |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |