Inloggen

Ingrediënten Ei

Ei

Traditionele boter crème voor de professionals onder ons

Traditionele boter crème voor de professionals onder ons

0 van 5

Deze boter crème is een crème gemaakt volgens een zeer oud recept welke ik heb geleerd op de banketbakkersopleiding in 1977. Het recept is op basis van een crème patisserie...

Bekijk het recept

Lemon merengue  taart

Lemon merengue taart

0 van 5 45 Minuten 1

Deze Lemon merengue taart mag niet ontbreken in je eigen kookboek. Receptuur voor 8-10 personen 4 uitgeperste citroenen 5 dooiers 75 gram suiker 25 gram boter 5 eiwitten 125 gram...

Bekijk het recept

Aardappelsouflee

Aardappelsouflee

0 van 5 30 Minuten 1

Dit klassieke gerecht kom je niet veel tegen. Het is luchtig en makkelijk te verwarmen als het van te voren maakt. Het souffleert dan niet meer. Op zich is dat...

Bekijk het recept

Lange vingers bakken

Lange vingers bakken

0 van 5 20 Minuten 16

Lange vingers zelf maken is een leuke bezigheid. Je kunt dan ook zegen dat je de hele tiramisu zelf gemaakt hebt van A tot Z. Tenminste als ze daar voor...

Bekijk het recept

Courgette gevuld met Zalmmousse

Courgette gevuld met Zalmmousse

0 van 5 15 Minuten 4

Leuk gerecht om als voorgerecht te serveren. Maar ook heerlijk als hoofdgerecht met als extra garnituur rijst met groenten of verse pasta met een mooie dressing.

Bekijk het recept

Oliebol

Oliebollen

5 van 5 30 Minuten 1

Oliebollen zijn een bolvormig gefrituurd gistdeeg gerecht uit de Lage Landen. Ze worden in Nederland traditioneel gegeten op oudejaarsavond. Ook worden ze het hele jaar door op kermissen in Nederland...

Bekijk het recept

Chocolade kerstdessert

Chocolade kerstdessert

5 van 5 9 Minuten 6

Een dessert bestaande uit chocoladecakeje die nog gedeeltelijk zacht is, omdat het cakeje niet helemaal gaar gebakken is. Je kunt dit dessert extra garneren met een chocoladecanache, chocolademousse, eiwit-merenques .

Bekijk het recept

Moelleux au chocolat | Lava cake

Moelleux au chocolat | Lava cake

5 van 5 9 Minuten 1

Moelleux au chocolat of wel lava-cakje genoemd is een echt Frans dessert.

Bekijk het recept

Italiaans kookschuim

Italiaans kookschuim

4.8 van 5

Italiaans kookschuim is een eiwitschuim gemaakt met eiwit en suikerstroop van 118 graden Celsius. Dit eiwitschuim is niet meer rauw en kan een dag worden bewaard. Leuk om desserts mee...

Bekijk het recept

Illes Flotantes / Pavlova
Verse Pasta

Verse Pasta

5 van 5 9 Minuten 1

Bekijk het recept

Zweedse Zomertaart

Zweedse Zomertaart

5 van 5 30 Minuten 1

Deze Zweedse taart bestaat uit twee lagen cake met eiwit dit op elkaar worden gestapeld, met daartussen in slagroom met rood fruit. Hiervan kun je vierkante stukken snijden. Je kunt ze...

Bekijk het recept

Gevulde eitjes met tonijnsalade
Gepocheerd ei / Gebakken - gepocheerde eieren met mosterd saus
Génoise gebakje

Génoise gebakje

5 van 5

Bekijk het recept

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

5 van 5 20 Minuten 1 pan

Een eeuwenoud recept van Italiaanse komaf. Heerlijk als makkelijke maaltijd en voedzaam. Combineren met gemengde salade en Parmezaanse Pardano.

Bekijk het recept

Suikerdeeg als fond / bodem voor klein gebak of vruchten taarten
Kapsel voor een taart

Kapsel voor een taart

5 van 5 45 Minuten 1

Bekijk het recept

Gebakken kwark/ ricottotaart met chocolade en hazelnoot
Frittata di forno

Frittata di forno

5 van 5

Deze speciale frittata wordt eerst in de pan en daarna in de oven bereidt. Een frittata is een soort omelet die in zeer veel variaties gemaakt kan worden.

Bekijk het recept

Franse appeltaart met amandelbeslag
Flensjes Suzette

Flensjes Suzette

0 van 5

Bekijk het recept

Eierkoek met chocolade & slagroom
Crème brûlée

Crème brûlée

0 van 5

Crème brûlée is een dessert dat wordt geserveerd met een gekarameliseerde toplaag in een bakje. Dit in tegenstelling tot een crème karamel dat op een bord wordt geserveerd met een...

Bekijk het recept

Clafoutis met pompoen en groenten
Chocolade kapsel voor een chocoladetaart
Chocolade brownie

Chocolade brownie

0 van 5

Bekijk het recept