Inloggen

Ingrediënten Druivenpitolie

Druivenpitolie

Roerbakschotel met peultjes - knolselderij - (volkoren)rijst

Roerbakschotel met peultjes – knolselderij – (volkoren)rijst

5 van 5 10 Minuten 2

Roerbakken met geblancheerde groenten. Blancheren is: Een kookpan opzetten met voldoende water met een snuf zout. Als het water kookt de groenten 1-2 of 3 minuten laten koken. Als de...

Bekijk het recept

Lieu noir / Zwarte baars in een jasje van Panko

Lieu noir / Zwarte baars in een jasje van Panko

0 van 5 15 Minuten 4

Lieu noir ofwel zwarte baars is een zoutwatervis die in de Atlantische oceaan voorkomt. In midden Frankrijk staat deze stevige vis regelmatig op de kaart in diverse restaurants. Bakken van...

Bekijk het recept

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode - eerst in de oven daarna bakken

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode – eerst in de oven daarna bakken

5 van 5 30 Minuten 4

Reverse sear methode van garen Denk je het te weten hoe je een biefstuk kunt bakken. Bakken in de pan en dan afgaren in de oven. Dan komt de volgende...

Bekijk het recept

Groene-kruidenmosterd, honing dressing

Groene-kruidenmosterd, honing dressing

0 van 5

Deze frisse en makkelijk te maken dressing is toepasbaar voor vele gerechten en salades. Ook lekker als dipje bij kaas.

Bekijk het recept

Gebakken roodbaarsfilet

Gebakken roodbaarsfilet

4.8 van 5

Roodbaars filet is een van mijn favorieten vissoorten om mee te werken. Deze Middellandse zeevis is mooi van structuur en stevig. Mijn techniek is om altijd eerst de roodbaars op...

Bekijk het recept

Dressing in verschillende smaken