Druivenpitolie

Roerbakschotel met peultjes – knolselderij – (volkoren)rijst
Roerbakken met geblancheerde groenten. Blancheren is: Een kookpan opzetten met voldoende water met een snuf zout. Als het water kookt de groenten 1-2 of 3 minuten laten koken. Als de...

Knapperig dakje op de vis of ander gerecht
Dit knapperige dakje of tuille is lekker als crunch op een gerecht. Het garneert ook leuk en maakt je gerecht extra spannend.

Franse uiensoep
Franse uiensoep Deze klassieke Franse uiensoep mag niet in je kookboek ontbreken. De bereiding is leuk om te doen en niet moeilijk. Volg de stappen en je tovert in een...

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp
Dit gerecht is leuk als hapje tussendoor of bij een buffet. je kunt het goed voorbereiden en in de oven verwarmen vlak voordat je het serveert.

Paella Andaluz
Paella is een typisch Spaans gerecht dat met veel zorg bereidt dient te worden. Net als in Italië risotto op veel manieren wordt bereidt en talloze variaties zijn. Zo ook...

Tramezzini sandwich met doradefilet en avocadocrème

Zeebaars op de huid gebakken met fijne groenten en zoete aardappel

Op de huid gebakken roodbaars of zalmfilet
Op de huid gebakken vis een speciale techniek die je makkelijk thuis kunt toepassen.

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus
Rogvleugel is een vissoort die zeer fijn van smaak is. De structuur van lange vezels zijn typerend voor deze zalige vis.

Gebakken zeewolf met een paprikasaus en tapenade van olijf en tomaat
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Recept Soorten & Categorieën
Landen thema
Ingrediënten
Menu gang
- Recent
- Populair
- Random
Wanneer was er nieuws?
M | D | W | D | V | Z | Z |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |