Inloggen

Ingrediënten Chocolade

Chocolade

Glaçage van chocolade

Glaçage van chocolade

0 van 5 2 Minuten 1

Een glaçage is een glimmend laagje van vruchtensap of chocolade waarin glucosestroop is verwerkt en gelatine. In dit recept is chocoladecouverture en cacaopoeder verwerkt. Vergeet de glaçage niet te zeven...

Bekijk het recept

Chocolade kerstdessert

Chocolade kerstdessert

5 van 5 9 Minuten 6

Een dessert bestaande uit chocoladecakeje die nog gedeeltelijk zacht is, omdat het cakeje niet helemaal gaar gebakken is. Je kunt dit dessert extra garneren met een chocoladecanache, chocolademousse, eiwit-merenques .

Bekijk het recept

Chocolade ganache

Chocolade ganache

5 van 5 2 Minuten 200 gram

Een vulling om op te spuiten of te gebruiken voor bonbons. Je kunt deze ganache verrijken door er enkel druppels likeur aan toe te voegen of gemalen hazelnoot amandel, hazelnootpasta,...

Bekijk het recept

Gebakken kwark/ ricottotaart met chocolade en hazelnoot
Citroen petit fours

Citroen petit fours

0 van 5

Bekijk het recept

Chocoladetaart 'De Paris'

Chocoladetaart ‘De Paris’

0 van 5

Bekijk het recept

Chocoladesoufflé

Chocoladesoufflé

0 van 5

Bekijk het recept

Chocoladeplak

Chocoladeplak

0 van 5

Bekijk het recept

Chocolademousse

Chocolademousse

0 van 5

Bekijk het recept

Chocoladefudge

Chocoladefudge

0 van 5

Bekijk het recept

Chocolade streuzel / strooisel

Chocolade streuzel / strooisel

0 van 5

Bekijk het recept

Chocolade kapsel voor een chocoladetaart
Chocolade glaçage

Chocolade glaçage

0 van 5

Bekijk het recept

Chocolade brownie

Chocolade brownie

0 van 5

Bekijk het recept

Bloempotje met zoete lekkernijen
Brownies populair

Brownies populair

0 van 5

Bekijk het recept