Inloggen

Ingrediënten Bladselderij

Bladselderij

mosselen

Mosselen en schelpdieren koken

0 van 5 5 Minuten 3

Een makkelijk éénpansgerecht wat je snel kan maken. Koken van schelpdieren – mosselen is niet zo moeilijk. Heerlijk in de zomer als je buiten op in de tuin of balkon...

Bekijk het recept

eenpansmaaltijd

Japanse Ramen met Ramen ei

5 van 5 6 Minuten 8

Wie houdt er niet van een heerlijke kom ramen? Deze Japanse noedelsoep is het lekkerst met een gemarineerd eitje als topping. Zó maak je de perfecte ramen eieren. Vergis je...

Bekijk het recept

Blanke botersaus / Beurre blanc

Blanke botersaus / Beurre blanc

2.8 van 5 10 Minuten 4

Een blanke botersaus is een traditionele Franse saus met eigenlijk alleen ingekookte visbouillon en roomboter welke op smaak is gemaakt met peper en zout. Hier kun je verder nog extra tuinkruiden...

Bekijk het recept