Inloggen

Ingrediënten Bieslook

Bieslook

Bietensalade met of zonder gebakken heilbot of doradefilet

Bietensalade met of zonder gebakken heilbot of doradefilet

0 van 5 8 Minuten 4

Dit recept is makkelijk te maken en licht verteerbaar. Op de pagina 'Op de huid gebakken dorade' vindt de de bereiding van de visfilet. Als je geen vis wilt bij...

Bekijk het recept

gezond salade met frambozen en walnoten

Salade met geitenkaas, frambozen & walnoot

0 van 5 1

Deze frisse salade is ook lekker als lunch gerecht.

Bekijk het recept

mosselen

Mosselen en schelpdieren koken

0 van 5 5 Minuten 3

Een makkelijk éénpansgerecht wat je snel kan maken. Koken van schelpdieren – mosselen is niet zo moeilijk. Heerlijk in de zomer als je buiten op in de tuin of balkon...

Bekijk het recept

Zeebaars op de huid gebakken met fijne groenten en zoete aardappel
Blanke botersaus / Beurre blanc

Blanke botersaus / Beurre blanc

2.8 van 5 10 Minuten 4

Een blanke botersaus is een traditionele Franse saus met eigenlijk alleen ingekookte visbouillon en roomboter welke op smaak is gemaakt met peper en zout. Hier kun je verder nog extra tuinkruiden...

Bekijk het recept