Inloggen

Italië

Verse groentenbouillon

Verse groentenbouillon

5 van 5 60 Minuten 1 liter

Wat is er lekkerder dan je eigen gemaakte groentenbouillon. Inderdaad helemaal niets.

Bekijk het recept

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode - eerst in de oven daarna bakken

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode – eerst in de oven daarna bakken

5 van 5 30 Minuten 4

Reverse sear methode van garen Denk je het te weten hoe je een biefstuk kunt bakken. Bakken in de pan en dan afgaren in de oven. Dan komt de volgende...

Bekijk het recept

Tomatendressing van verse tomaat

Tomatendressing van verse tomaat

4.5 van 5 8

Een heerlijke karaktervolle tomatendressing om te serveren bij visgerechten en bij salades en rauwkost.

Bekijk het recept

Gepofte groenten uit de oven

Gepofte groenten uit de oven

5 van 5 45 Minuten 4

Dit groenten gerecht is puur en zuiver van smaak. Lekker om te serveren als zelfstandig gerecht . Ook lekker bij vis of BBQ.

Bekijk het recept

Sabayon van Limoncello of Grand marnier
Semi Freddo Italiaans dessert

Semi Freddo Italiaans dessert

5 van 5 1

Semi freddo is een half bevroren Italiaans dessert. Je kunt dit in verschillende smaken maken. In dit recept maken we bolvormige dessert, met behulp van een siliconen vorm.

Bekijk het recept

Italiaanse  lasagne met runder gehakt en tomatensaus
Italiaanse burger van kalfsgehakt met gebakken gember en knoflook met een truffelmayonaise
Italiaanse anti pasti

Italiaanse anti pasti

5 van 5 10 Minuten

Bekijk het recept

Italiaans kookschuim

Italiaans kookschuim

4.8 van 5

Italiaans kookschuim is een eiwitschuim gemaakt met eiwit en suikerstroop van 118 graden Celsius. Dit eiwitschuim is niet meer rauw en kan een dag worden bewaard. Leuk om desserts mee...

Bekijk het recept

Illes Flotantes / Pavlova
Gremolata

Gremolata

5 van 5

Bekijk het recept

Ravioli vulling met gamba's, verse gember, zeekraal, gedroogde tomaten
Verse Pasta

Verse Pasta

5 van 5 9 Minuten 1

Bekijk het recept

Spiegelei van pannacotta met rood fruit op brioche
Portobello met geitenkaas

Portobello met geitenkaas

5 van 5 20 Minuten 1

Dit gerecht is makkelijk te maken en heerlijk als snackje bij de borrel of als voorgerecht

Bekijk het recept

Pasta Carbonara

Pasta Carbonara

5 van 5 20 Minuten 1 pan

Een eeuwenoud recept van Italiaanse komaf. Heerlijk als makkelijke maaltijd en voedzaam. Combineren met gemengde salade en Parmezaanse Pardano.

Bekijk het recept

Gremolata van zeekraal of peterselie

Gremolata van zeekraal of peterselie

5 van 5 10 Minuten

Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...

Bekijk het recept

Focaccia

Focaccia

5 van 5

Bekijk het recept

Bolognesesaus

Bolognesesaus

5 van 5 60 Minuten 1

Bekijk het recept

Carpaccio van gerookte ribeye met een avocadocreme met basilicum
Verse pesto

Verse pesto

0 van 5

Bekijk het recept

Carpaccio bonbons

Carpaccio bonbons

0 van 5

Bekijk het recept

Cantuci alla mandorla

Cantuci alla mandorla

0 van 5

Bekijk het recept

Aardappelpuree met olijfolie en roomboter
Saltimbocca van kalfsvlees

Saltimbocca van kalfsvlees

5 van 5 15 Minuten

Bekijk het recept

Aubergine rolletjes met ansjovisfilet

Aubergine rolletjes met ansjovisfilet

5 van 5 10 Minuten

Je kunt met de ingrediënten van dit gerecht ook een salade maken; Dit gaat als volgt: De aubergine in kleine blokjes snijden en bakken in de olie, aflaten koelen en de gesneden...

Bekijk het recept