Italië

Verse groentenbouillon
Wat is er lekkerder dan je eigen gemaakte groentenbouillon. Inderdaad helemaal niets.

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode – eerst in de oven daarna bakken
Reverse sear methode van garen Denk je het te weten hoe je een biefstuk kunt bakken. Bakken in de pan en dan afgaren in de oven. Dan komt de volgende...

Tomatendressing van verse tomaat
Een heerlijke karaktervolle tomatendressing om te serveren bij visgerechten en bij salades en rauwkost.

Gepofte groenten uit de oven
Dit groenten gerecht is puur en zuiver van smaak. Lekker om te serveren als zelfstandig gerecht . Ook lekker bij vis of BBQ.

Sabayon van Limoncello of Grand marnier

Semi Freddo Italiaans dessert
Semi freddo is een half bevroren Italiaans dessert. Je kunt dit in verschillende smaken maken. In dit recept maken we bolvormige dessert, met behulp van een siliconen vorm.

Italiaanse lasagne met runder gehakt en tomatensaus

Italiaanse anti pasti

Italiaans kookschuim
Italiaans kookschuim is een eiwitschuim gemaakt met eiwit en suikerstroop van 118 graden Celsius. Dit eiwitschuim is niet meer rauw en kan een dag worden bewaard. Leuk om desserts mee...

Illes Flotantes / Pavlova


Ravioli vulling met gamba’s, verse gember, zeekraal, gedroogde tomaten

Verse Pasta

Portobello met geitenkaas
Dit gerecht is makkelijk te maken en heerlijk als snackje bij de borrel of als voorgerecht

Pasta Carbonara
Een eeuwenoud recept van Italiaanse komaf. Heerlijk als makkelijke maaltijd en voedzaam. Combineren met gemengde salade en Parmezaanse Pardano.

Gremolata van zeekraal of peterselie
Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...

Focaccia

Bolognesesaus


Carpaccio bonbons

Cantuci alla mandorla

Saltimbocca van kalfsvlees

Aubergine rolletjes met ansjovisfilet
Je kunt met de ingrediënten van dit gerecht ook een salade maken; Dit gaat als volgt: De aubergine in kleine blokjes snijden en bakken in de olie, aflaten koelen en de gesneden...