Inloggen

Keuken landen Indonesië

Indonesië

spinazie-met-pindasoep

Spinazie met pindasoep

5 van 5 5 Minuten 1

Deze wokschotel met pindasoep is een heerlijk gerecht om bij verschillende menu’s te serveren. In de Aziatische keuken leent dit gerecht zich uitstekend. Als tussengerecht bij een menu. Als bijgerecht...

Bekijk het recept

Hachee op Oma's wijze

Hachee op Oma’s wijze

5 van 5

Bekijk het recept

Gepaneerde Tahoe met kerrie en Panko
Daging rendang op grootmoeders wijze
Chinese gemarmerde eieren

Chinese gemarmerde eieren

0 van 5

Bekijk het recept

Atjar Tjampoer

Atjar Tjampoer

0 van 5

Atjar of achar betekent ongeveer ‘kruidig ingemaakt in (zoet)zuur’. Het is oorspronkelijk een Perzisch woord, maar komt in diverse Aziatische talen voor. Atjar tjampoer is een bekend Indonesisch zoetzuur voor bij de rijsttafel. Zelfgemaakte atjar kun...

Bekijk het recept

Ajam Smoor kip

Ajam Smoor kip

0 van 5

Bekijk het recept