Voorgerecht

Zadencrackers
Dit gezonde recept van zadencrackers is leuk en eenvoudig te maken. Deze crackers kun je bij verschillende gerechten en momenten van de dag gebruiken. Je kunt het als crunch op...

Carpaccio van gekookte bietjes, gefrituurde bloemkoolroosjes met kerriemayonaise
Een variatie op de welbekende carpaccio gemaakt vaan ossenhaas of rib-eye al dan niet gerookt. Deze manier is vegetarisch en qua budget leuk te doen. Verras je gasten met dit...

Filodeeg met dragonblaadjes
Heel eenvoudig en makkelijk te maken en te bewaren. Deze heerlijke crunch om bij verschillende gerechten te serveren of zomaar even voor de hartige trek een paar stukjes van deze...

Salade met geitenkaas, frambozen & walnoot
Deze frisse salade is ook lekker als lunch gerecht.

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp
Dit gerecht is leuk als hapje tussendoor of bij een buffet. je kunt het goed voorbereiden en in de oven verwarmen vlak voordat je het serveert.

Kip Spiesje in knoflookolie
Kip Spiesje in knoflookolie Heerlijk op de BBQ of vanuit de oven.

Courgette gevuld met Zalmmousse
Leuk gerecht om als voorgerecht te serveren. Maar ook heerlijk als hoofdgerecht met als extra garnituur rijst met groenten of verse pasta met een mooie dressing.

Tramezzini sandwich met doradefilet en avocadocrème

Zeebaars op de huid gebakken met fijne groenten en zoete aardappel

Roos van verse zalm uit de oven
Deze vorm van bereiden vergt niet veel ervaring. Bij dit gerecht kun je ook een beurre blanc saus maken.

Tomatendressing van verse tomaat
Een heerlijke karaktervolle tomatendressing om te serveren bij visgerechten en bij salades en rauwkost.

Gebakken zeewolf met een paprikasaus en tapenade van olijf en tomaat

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel
Dit is een leuk voorgerecht om een feestelijk menu mee te beginnen. Het is origineel en makkelijk voor te bereiden.

Hartige wafels uit Frankrijk

Portobello met geitenkaas en mosterddressing
Dit gerecht is makkelijk te maken en heerlijk als snackje bij de borrel of als voorgerecht

Gremolata van zeekraal of peterselie
Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...


Carpaccio bonbons

Camembertsalade
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Recept Soorten & Categorieën
Landen thema
Ingrediënten
Menu gang
- Recent
- Populair
- Random
Wanneer was er nieuws?
M | D | W | D | V | Z | Z |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |