Inloggen

Menu gangen Vleesgerechten

Vleesgerechten

Dillkött - Zweedse specialiteit

Dillkött – Zweedse specialiteit

0 van 5

De combinatie van zoet, zout en zuur is gebruikelijk in de traditionele Zweedse ‘husmanskost’ Dat zijn gerechten die dagelijks gegeten worden. Om een goed smaakmengsel te maken gebruiken witte azijn,...

Bekijk het recept

Hamburger home made
Paella

Paella Andaluz

0 van 5 20 Minuten 6

Paella is een typisch Spaans gerecht dat met veel zorg bereidt dient te worden. Net als in Italië risotto op veel manieren wordt bereidt en talloze variaties zijn. Zo ook...

Bekijk het recept

Kip Spiesje in knoflookolie

Kip Spiesje in knoflookolie

0 van 5 20 Minuten 4

Kip Spiesje in knoflookolie Heerlijk op de BBQ of vanuit de oven.

Bekijk het recept

cordon bleu

Kip Cordon bleu

0 van 5 20 Minuten 4

Voor het maken van een kipcordon bleu gebruik je verse kipfilet, ham en kaas. De kipfilet wordt opengesneden en gevuld en daarna gepaneerd. Kort gebakken en daarna verder gaar gemaakt...

Bekijk het recept

Ossenhaas van de Grill

Ossenhaas van de Grill

0 van 5

Het bereiden van ossenhaas op de grill is een nauwkeurig werkje. Het vlees dient mals en niet te ver door gebakken te zijn De kerntemperatuur is voor mooi rosé vlees...

Bekijk het recept

Tempurabeslag / Panko met kip/ garnalen / zoete aardappel
Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei

Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei

5 van 5 4 Minuten 4

Deze wonton ravioli kun je maken met diverse vullingen. Denk aan zalm , gehakte gamba’s, mousses van kipfilet, groenten etc. De velletjes lenen zich erg goed voor diverse vormen en...

Bekijk het recept

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode - eerst in de oven daarna bakken

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode – eerst in de oven daarna bakken

5 van 5 30 Minuten 4

Reverse sear methode van garen Denk je het te weten hoe je een biefstuk kunt bakken. Bakken in de pan en dan afgaren in de oven. Dan komt de volgende...

Bekijk het recept

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel

5 van 5 15 Minuten 4

Dit is een leuk voorgerecht om een feestelijk menu mee te beginnen. Het is origineel en makkelijk voor te bereiden.

Bekijk het recept

Italiaanse  lasagne met runder gehakt en tomatensaus

Italiaanse lasagne met runder gehakt en tomatensaus

5 van 5 45 Minuten 1

Kookenbakgerei.nl heeft een  ruim assortiment gratineerschalen voor het bereiden van o.a lasagne en andere ovengerechten. 

Bekijk het recept

Italiaanse burger van kalfsgehakt met gebakken gember en knoflook met een truffelmayonaise
Hertebiefstuk gebakken met een krans van aardappelpuree en groene groenten en een zuurkoolsaus
Heldere kippenbouillon / gevogelte fond

Heldere kippenbouillon / gevogelte fond

5 van 5

Een heldere kippenbouillon is leuk om te maken. Het is erg gezond omdat er veel voedingswaarden in een bouillon zit. Dagelijks een kopje kippenbouillon is o.a. erg goed om je...

Bekijk het recept

Hachee op Oma's wijze

Hachee op Oma’s wijze

5 van 5

Bekijk het recept

Salsa Bois Boudran

Salsa Bois Boudran

5 van 5

Bekijk het recept

'Le Capeline' Frans bergvarken

‘Le Capeline’ Frans bergvarken

5 van 5 15 Minuten 1

De Capelin varkens krijgen Franse granen en kastanjes gevoerd uit de regio Auvergne. Ze leven in groepen op stro. De kastanjes, granen, de ruimte en de rust zorgen voor een...

Bekijk het recept

Gegaarde Wildzwijns-nek - kalfs-wangen
Gebraden wilde duif met sherry - xeres jus
Gebraden kwartel op een bedje van pastinakenpuree en gemengde groenten met een appeljus
Gebraden kalfs-ribeye in en uit de oven
Gebakken kipstukjes met een krans van aardappelpuree en een zachte zuurkoolsaus met rozijntjes
Bolognesesaus

Bolognesesaus

5 van 5 60 Minuten 1

Bekijk het recept

Daging rendang op grootmoeders wijze
Bonbon van carpaccio met een aardappelsalade
Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

0 van 5

Bekijk het recept

biefstuk steak

Biefstuk bakken

0 van 5

Bekijk het recept