Vleesgerechten

Dillkött – Zweedse specialiteit
De combinatie van zoet, zout en zuur is gebruikelijk in de traditionele Zweedse ‘husmanskost’ Dat zijn gerechten die dagelijks gegeten worden. Om een goed smaakmengsel te maken gebruiken witte azijn,...

Hamburger home made

Paella Andaluz
Paella is een typisch Spaans gerecht dat met veel zorg bereidt dient te worden. Net als in Italië risotto op veel manieren wordt bereidt en talloze variaties zijn. Zo ook...

Kip Spiesje in knoflookolie
Kip Spiesje in knoflookolie Heerlijk op de BBQ of vanuit de oven.

Kip Cordon bleu
Voor het maken van een kipcordon bleu gebruik je verse kipfilet, ham en kaas. De kipfilet wordt opengesneden en gevuld en daarna gepaneerd. Kort gebakken en daarna verder gaar gemaakt...

Ossenhaas van de Grill
Het bereiden van ossenhaas op de grill is een nauwkeurig werkje. Het vlees dient mals en niet te ver door gebakken te zijn De kerntemperatuur is voor mooi rosé vlees...

Tempurabeslag / Panko met kip/ garnalen / zoete aardappel

Wonton ravioli met kipfilet, truffel en kwartelei
Deze wonton ravioli kun je maken met diverse vullingen. Denk aan zalm , gehakte gamba’s, mousses van kipfilet, groenten etc. De velletjes lenen zich erg goed voor diverse vormen en...

Bakken van biefstuk met de reverse sear methode – eerst in de oven daarna bakken
Reverse sear methode van garen Denk je het te weten hoe je een biefstuk kunt bakken. Bakken in de pan en dan afgaren in de oven. Dan komt de volgende...

Bloemkool couscous met gebakken pompoen met gebraden kwartel
Dit is een leuk voorgerecht om een feestelijk menu mee te beginnen. Het is origineel en makkelijk voor te bereiden.

Italiaanse lasagne met runder gehakt en tomatensaus
Kookenbakgerei.nl heeft een ruim assortiment gratineerschalen voor het bereiden van o.a lasagne en andere ovengerechten.

Heldere kippenbouillon / gevogelte fond
Een heldere kippenbouillon is leuk om te maken. Het is erg gezond omdat er veel voedingswaarden in een bouillon zit. Dagelijks een kopje kippenbouillon is o.a. erg goed om je...

Hachee op Oma’s wijze


‘Le Capeline’ Frans bergvarken
De Capelin varkens krijgen Franse granen en kastanjes gevoerd uit de regio Auvergne. Ze leven in groepen op stro. De kastanjes, granen, de ruimte en de rust zorgen voor een...

Bolognesesaus

Boeuf Bourguignon

Biefstuk bakken
Voor al je keukenmaterialen, snel in huis!

Recept Soorten & Categorieën
Landen thema
Ingrediënten
Menu gang
- Recent
- Populair
- Random
Wanneer was er nieuws?
M | D | W | D | V | Z | Z |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |