Inloggen

Menu gangen Visgerecht

Visgerecht

Filodeeg met dragonblaadjes

Filodeeg met dragonblaadjes

0 van 5 15 Minuten 1

Heel eenvoudig en makkelijk te maken en te bewaren. Deze heerlijke crunch om bij verschillende gerechten te serveren of zomaar even voor de hartige trek een paar stukjes van deze...

Bekijk het recept

Bietensalade met of zonder gebakken heilbot of doradefilet

Bietensalade met of zonder gebakken heilbot of doradefilet

0 van 5 8 Minuten 4

Dit recept is makkelijk te maken en licht verteerbaar. Op de pagina 'Op de huid gebakken dorade' vindt de de bereiding van de visfilet. Als je geen vis wilt bij...

Bekijk het recept

Paella

Paella Andaluz

0 van 5 20 Minuten 6

Paella is een typisch Spaans gerecht dat met veel zorg bereidt dient te worden. Net als in Italië risotto op veel manieren wordt bereidt en talloze variaties zijn. Zo ook...

Bekijk het recept

mosselen

Mosselen en schelpdieren koken

0 van 5 5 Minuten 3

Een makkelijk éénpansgerecht wat je snel kan maken. Koken van schelpdieren – mosselen is niet zo moeilijk. Heerlijk in de zomer als je buiten op in de tuin of balkon...

Bekijk het recept

Courgette gevuld met Zalmmousse

Courgette gevuld met Zalmmousse

0 van 5 15 Minuten 4

Leuk gerecht om als voorgerecht te serveren. Maar ook heerlijk als hoofdgerecht met als extra garnituur rijst met groenten of verse pasta met een mooie dressing.

Bekijk het recept

Lieu noir / Zwarte baars in een jasje van Panko

Lieu noir / Zwarte baars in een jasje van Panko

0 van 5 15 Minuten 4

Lieu noir ofwel zwarte baars is een zoutwatervis die in de Atlantische oceaan voorkomt. In midden Frankrijk staat deze stevige vis regelmatig op de kaart in diverse restaurants. Bakken van...

Bekijk het recept

Tramezzini sandwich met doradefilet en avocadocrème
Zeebaars op de huid gebakken met fijne groenten en zoete aardappel
Roos van verse zalm uit de oven

Roos van verse zalm uit de oven

5 van 5 10 Minuten 4

Deze vorm van bereiden vergt niet veel ervaring. Bij dit gerecht kun je ook een beurre blanc saus maken.

Bekijk het recept

Op de huid gebakken roodbaars of zalmfilet

Op de huid gebakken roodbaars of zalmfilet

5 van 5 9 Minuten 4

Op de huid gebakken vis een speciale techniek die je makkelijk thuis kunt toepassen.

Bekijk het recept

Blanke botersaus / Beurre blanc

Blanke botersaus / Beurre blanc

2.8 van 5 10 Minuten 4

Een blanke botersaus is een traditionele Franse saus met eigenlijk alleen ingekookte visbouillon en roomboter welke op smaak is gemaakt met peper en zout. Hier kun je verder nog extra tuinkruiden...

Bekijk het recept

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus

Rogvleugel met een sinaasappel- kappertjes saus

5 van 5 10 Minuten 4

Rogvleugel is een vissoort die zeer fijn van smaak is. De structuur van lange vezels zijn typerend voor deze zalige vis.

Bekijk het recept

Gebakken zeewolf met een paprikasaus en tapenade van olijf en tomaat
Roodlof of witlof met een gerookte forelsalade / Spaanse Tapas
Salsa Bois Boudran

Salsa Bois Boudran

5 van 5

Bekijk het recept

Gremolata van zeekraal of peterselie

Gremolata van zeekraal of peterselie

5 van 5 10 Minuten

Gremolata is een extra smaakmaker om als topping op vis en vlees te gebruiken. Het is een product om mee te kunnen gratineren onder de grill. Let hierbij op dat de...

Bekijk het recept

Gebakken roodbaarsfilet

Gebakken roodbaarsfilet

4.8 van 5

Roodbaars filet is een van mijn favorieten vissoorten om mee te werken. Deze Middellandse zeevis is mooi van structuur en stevig. Mijn techniek is om altijd eerst de roodbaars op...

Bekijk het recept

Garnalen bitterballen / kroketten
Video met Picada recepten zonder geluid

Video met Picada recepten zonder geluid

4.8 van 5

https://gezondekookles.nl/video/Zegro.mp4

Bekijk het recept

Ceviche van zeeduivel met een getomateerde groentenbouillon en kappertjes
Brandade van aardappel met roodbaars en rucola
Bouillabaisse a la Marseille
Biologische zalm op Scandinavische wijze met roggebrood
Bakken van coquilles Saint-Jacques
Avocado met gegrilde asperges en garnalen
Avocado met een rilette van gerookte zalm
Aubergine rolletjes met ansjovisfilet / Spaanse tapas