Inloggen

Vegetarisch

Moelleux au chocolat | Lava cake

Moelleux au chocolat | Lava cake

5 van 5 9 Minuten 1

Moelleux au chocolat of wel lava-cakje genoemd is een echt Frans dessert.

Bekijk het recept

Tomatendressing van verse tomaat

Tomatendressing van verse tomaat

4.5 van 5 8

Een heerlijke karaktervolle tomatendressing om te serveren bij visgerechten en bij salades en rauwkost.

Bekijk het recept

Gepofte groenten uit de oven

Gepofte groenten uit de oven

5 van 5 45 Minuten 4

Dit groenten gerecht is puur en zuiver van smaak. Lekker om te serveren als zelfstandig gerecht . Ook lekker bij vis of BBQ.

Bekijk het recept

Pompoen slierten gemarineerd in zoet-zuur-kerrie
Portobello met geitenkaas

Portobello met geitenkaas

5 van 5 20 Minuten 1

Dit gerecht is makkelijk te maken en heerlijk als snackje bij de borrel of als voorgerecht

Bekijk het recept

Salsa Bois Boudran

Salsa Bois Boudran

5 van 5

Bekijk het recept

Gevulde eitjes met tonijnsalade
Gepaneerde Tahoe met kerrie en Panko
Doperwten puree met mint
Cranberry compote

Cranberry compote

5 van 5

Bekijk het recept

Couscous salade met kerriepoeder

Couscous salade met kerriepoeder

5 van 5

Bekijk het recept

Chinese gemarmerde eieren

Chinese gemarmerde eieren

0 van 5

Bekijk het recept

Bonne femme groentengarnituur

Bonne femme groentengarnituur

0 van 5

Bekijk het recept

Aubergine kaviaar / gepoft

Aubergine kaviaar / gepoft

0 van 5

Bekijk het recept

Aubergine compote met ansjovis

Aubergine compote met ansjovis

0 van 5

Bekijk het recept

Atjar Tjampoer

Atjar Tjampoer

0 van 5

Atjar of achar betekent ongeveer ‘kruidig ingemaakt in (zoet)zuur’. Het is oorspronkelijk een Perzisch woord, maar komt in diverse Aziatische talen voor. Atjar tjampoer is een bekend Indonesisch zoetzuur voor bij de rijsttafel. Zelfgemaakte atjar kun...

Bekijk het recept

Aardappelrösti pannenkoekjes