Inloggen

Menu gangen Vegetarisch

Vegetarisch

Zadencrackers

Zadencrackers

5 van 5 50 Minuten 1

Dit gezonde recept van zadencrackers is leuk en eenvoudig te maken. Deze crackers kun je bij verschillende gerechten en momenten van de dag gebruiken. Je kunt het als crunch op...

Bekijk het recept

recept van carpaccio van bietjes

Carpaccio van gekookte bietjes, gefrituurde bloemkoolroosjes met kerriemayonaise

5 van 5 4 Minuten 4

Een variatie op de welbekende carpaccio gemaakt vaan ossenhaas of rib-eye al dan niet gerookt. Deze manier is vegetarisch en qua budget leuk te doen. Verras je gasten met dit...

Bekijk het recept

Gemarineerde groenten chutney

Gemarineerde groenten chutney

5 van 5 10 Minuten 1

Gemarineerde groenten chutney is een zomerse gerecht. Deze chutney kun je het als onderdeel serveren bij een voorgerecht als bedje met hierop een roomkaas met bieslook en hierop een plakje...

Bekijk het recept

Dillkött - Zweedse specialiteit

Dillkött – Zweedse specialiteit

0 van 5

De combinatie van zoet, zout en zuur is gebruikelijk in de traditionele Zweedse ‘husmanskost’ Dat zijn gerechten die dagelijks gegeten worden. Om een goed smaakmengsel te maken gebruiken witte azijn,...

Bekijk het recept

Vlierbessenbloesemboter

Vlierbessenbloesemboter

5 van 5 1

Begin mei als de bloesem van de vlierbesstruik gaat bloeien ruikt het heerlijk. Deze smaakvolle bloesem kun je voor meerdere doeleinden toepassen. Ook om vlierbessenbloesemboter mee te maken en als...

Bekijk het recept

Baba Canouche

Baba Canouche

0 van 5 30 Minuten 1

Baba Canouche is een puree van geroosterde of gepofte aubergine. Baba ganoush is een salade van aubergines die boven houtskool geroosterd zijn. Het is een traditioneel gerecht afkomstig uit de...

Bekijk het recept

Glaçage van chocolade

Glaçage van chocolade

0 van 5 2 Minuten 1

Een glaçage is een glimmend laagje van vruchtensap of chocolade waarin glucosestroop is verwerkt en gelatine. In dit recept is chocoladecouverture en cacaopoeder verwerkt. Vergeet de glaçage niet te zeven...

Bekijk het recept

Filodeeg met dragonblaadjes

Filodeeg met dragonblaadjes

0 van 5 15 Minuten 1

Heel eenvoudig en makkelijk te maken en te bewaren. Deze heerlijke crunch om bij verschillende gerechten te serveren of zomaar even voor de hartige trek een paar stukjes van deze...

Bekijk het recept

Bietensalade met of zonder gebakken heilbot of doradefilet

Bietensalade met of zonder gebakken heilbot of doradefilet

0 van 5 8 Minuten 4

Dit recept is makkelijk te maken en licht verteerbaar. Op de pagina 'Op de huid gebakken dorade' vindt de de bereiding van de visfilet. Als je geen vis wilt bij...

Bekijk het recept

gezond salade met frambozen en walnoten

Salade met geitenkaas, frambozen & walnoot

0 van 5 1

Deze frisse salade is ook lekker als lunch gerecht.

Bekijk het recept

Franse uiensoep met stokbrood

Franse uiensoep

0 van 5 45 Minuten 4

Franse uiensoep Deze klassieke Franse uiensoep mag niet in je kookboek ontbreken. De bereiding is leuk om te doen en niet moeilijk. Volg de stappen en je tovert in een...

Bekijk het recept

Aardappelsouflee

Aardappelsouflee

0 van 5 30 Minuten 1

Dit klassieke gerecht kom je niet veel tegen. Het is luchtig en makkelijk te verwarmen als het van te voren maakt. Het souffleert dan niet meer. Op zich is dat...

Bekijk het recept

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp

Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp

0 van 5 10 Minuten 4

Dit gerecht is leuk als hapje tussendoor of bij een buffet. je kunt het goed voorbereiden en in de oven verwarmen vlak voordat je het serveert.

Bekijk het recept

Bloemkoolpuree

Bloemkoolpuree

0 van 5 15 Minuten 4

Deze puree van bloemkool is smakelijk bereidt. Door toevoeging van ui en knoflook en de bereiding in weinig vocht komt de smaak extra goed tot zijn recht.

Bekijk het recept

Moelleux au chocolat | Lava cake

Moelleux au chocolat | Lava cake

5 van 5 9 Minuten 1

Moelleux au chocolat of wel lava-cakje genoemd is een echt Frans dessert.

Bekijk het recept

Tomatendressing van verse tomaat

Tomatendressing van verse tomaat

4.5 van 5 8

Een heerlijke karaktervolle tomatendressing om te serveren bij visgerechten en bij salades en rauwkost.

Bekijk het recept

Gepofte groenten uit de oven

Gepofte groenten uit de oven

5 van 5 45 Minuten 4

Dit groenten gerecht is puur en zuiver van smaak. Lekker om te serveren als zelfstandig gerecht . Ook lekker bij vis of BBQ.

Bekijk het recept

Groene-kruidenmosterd, honing dressing

Groene-kruidenmosterd, honing dressing

0 van 5

Deze frisse en makkelijk te maken dressing is toepasbaar voor vele gerechten en salades. Ook lekker als dipje bij kaas.

Bekijk het recept

Pompoen slierten gemarineerd in zoet-zuur-kerrie
Portobello met geitenkaas en mosterddressing

Portobello met geitenkaas en mosterddressing

5 van 5 20 Minuten 1

Dit gerecht is makkelijk te maken en heerlijk als snackje bij de borrel of als voorgerecht

Bekijk het recept

Salsa Bois Boudran

Salsa Bois Boudran

5 van 5

Bekijk het recept

Gevulde eitjes met tonijnsalade
Gepaneerde Tahoe met kerrie en Panko
aardappel gratin

Gegratineerde aardappel

5 van 5 40 Minuten

Bekijk het recept

Doperwten puree met mint
Cranberry compôte zelfgemaakt

Cranberry compôte zelfgemaakt

5 van 5 15 Minuten 1

Bekijk het recept

Couscous salade met kerriepoeder

Couscous salade met kerriepoeder

5 van 5

Bekijk het recept